Νέα συμφωνία για τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΟΛΑ 22 Ιουνίου 2017, 19:57

 Νέα συμφωνία για την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, αυτή την φορά όχι με ποδοσφαριστή, αλλά με την γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, "JOMA".

Πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρία αθλητικών ειδών στην Ισπανία και θα προμηθεύει την ‘”Ελαφρά Ταξιαρχία”, με αθλητικό υλικό.

Την ενίσχυση της με… διαφορετικό τρόπο συνεχίζει η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενόψει Super League. Η αθηναϊκή ομάδα προχώρησε την Πέμπτη (22/6), στην έναρξη της συνεργασίας της, με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών JOMA, για τη σεζόν 2017-18.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία αθλητικών ειδών JOMA, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Η εταιρεία JOMA, η μεγαλύτερη εταιρία αθλητικών ειδών της Ισπανίας, θα είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού της ομάδας μας.

Η JOMA, κατατάσσεται στην τρίτη θέση των εταιρειών ιματισμού παγκοσμίως, σύμφωνα με μελέτη της Jambo Sport Business, για την αγωνιστική περίοδο 2016/17 ενώ στην ίδια θέση βρίσκεται στην ειδική βαθμολογία που αφορά τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, δηλαδή την Αγγλικής Premier League, τη Γερμανική Bundesliga, την Ισπανική La Liga, την Ιταλική Serie A και τη Γαλλική Ligue 1».

karta antonis garden