Νέα “καμπάνα” 2500 ευρώ και οι “πονοκέφαλοι” με Δεινόπαπα και Πρίφτη

Χανιά | 9 Μαΐου 2017, 16:47

Ενα ακόμα πρόστιμο ανάμεσα στα... δεκάδες "πέφτει" στην ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά. Αυτό αφορά τα τρία ματς Κυπέλλου με Σπάρτη, Ολυμπιακό και Πλατανιά, στα οποία δεν είχε στον πάγκο του προπονητή με το ανάλογο αναγνωρισμένο δίπλωμα UEFA.

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι της τάξης των 2500 ευρώ. Ειδικότερα, σε αυτά τα παιχνίδια ο ΑΟΧ είχε στον πάγκο τον Αντώνη Δρακόπουλο για το ματς με τη Σπάρτη και στη συνέχεια για τα δύο επόμενα τον Θοδωρή Γκάτζιο.

Η σχετική απόφαση είναι η εξής:

«Κηρύσσει την εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα ΠΑΕ Χανιά για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα (αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 4, 6, 7, 9, 11 και 12 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου, στο άρθρο 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., που φέρεται ότι τέλεσε κατ΄ εξακολούθηση κατά την 1η, 2η και 3η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017). Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματικό πρόστιμο ύψους δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ».

ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΠΑΠΑ

Εν τω μεταξύ, μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά πρέπει να τακτοποιήσει την οφειλή για τον Θανάση Δεινόπαπα έτσι ώστε να του επιστραφούν οι 3 βαθμοί που αυτή τη στιγμή του έχουν αφαιρεθεί. Η σχετική διορία εκπνέει την Πέμπτη 11 του μήνα. Πέραν του Δεινόπαπα όμως, υπάρχει και η δόση προς τον Πρίφτη.

Για όλα αυτά τα θέματα, υπάρχει δήλωση από τον Σωτήρη Μαυρονάσιο στην ιστοσελίδα flnews, όπου λέει τα εξής:

«Πρώτα θα μας βγει η ψυχή και μετά θα πεθάνουμε! Ας μας πάνε στο δικαστήριο και σας μας αφαίρεσουν βαθμούς».  

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania