Νέα “γκαντεμιά”! Εκτός ο Βάντερσον με θλάση

Πλατανιάς | 21 Οκτωβρίου 2017, 18:54

Η κακοδαιμονία συνεχίζει να "κυνηγά" τον Πλατανιά, αφού πάνω που ολοκληρώθηκε η προετοιμασία παρουσιάστηκε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Βάντερσον, ο οποίος έμεινε εκτός 19άδας!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο Βραζιλιάνος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού, οπότε αναγκαστικά μένει εκτός αγώνα με τη Λάρισα, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χάσει και τον επόμενο με τη Λαμία! Πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ ατυχές γεγονός για τον Γιώργο Παράσχο που βλέπει ολοένα και περισσότερα προβλήματα να δημιουργούνται για την ομάδα του…

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή του Πλατανιά επέστρεψε ο Καρυπίδης που έδειξε ότι είναι εντάξει, όχι όμως και ο Στάμου που έμεινε για μια ακόμη φορά εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Πλατανιά είναι η εξής: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Καρυπίδης, Πριντέτα, Πλιάτσικας, Στάθης, Ουές, Κρος, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Παπανικολάου, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ και Γκρζέλτσακ.

 

Estrella