Νέα προβλήματα για Ηρακλή, κατέπεσε η εγγυητική επιστολή

Super League 1 27 Απριλίου 2017, 20:51

Κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Ηρακλής για χρέη σε Νίκο Πορτουλίδη, Νίκο Παπαδόπουλο και Λευτέρη Σιδηρόπουλο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο να σώθηκε, διοικητικά και οικονομικά όμως τα προβλήματα παραμένουν στον Ηρακλή. Όπως γνωστοποίησε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπήρξε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του “Γηραιού” λόγω χρεών προς τον ποδοσφαιριστή Νίκο Πορτουλίδη, τον πρώην προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τον Λευτέρη Σιδηρόπουλο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ε.Ε.Α.:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση των αθλητών Νικολάου Πουρτουλίδη, Κοσμά Τσιλιανίδη, του προπονητή Νικολάου Παπαδόπουλου και των τρίτων Ελευθερίου Σιδηρόπουλου, Μόσχου Σαρλή περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για τον αθλητή Ν. Πουρτουλίδη, τον προπονητή Ν. Παπαδόπουλο και τον τρίτο Ε. Σιδηρόπουλο.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ για τον αθλητή Κ. Τσιλιανίδη
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ για τον τρίτο Μ. Σαρλή

2.Αίτηση των αθλητών Αθανασίου Κατσούλη και Κωνσταντίνου Παγώνη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

3. Αίτηση του τρίτου Τουκμενίδη Μηνά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

4. Ακρόαση ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ. (εξ αναβολής)
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

5. Ακρόαση ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ σχετικά με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων της ως άνω ΠΑΕ προς το ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. (εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

6. Ανάκληση πιστοποιητικού ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ λόγω μη συμπληρώσεως της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.
α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ το αίτημα αναβολής της ΠΑΕ.
β) ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

7. ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη). Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουνεπαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

8. ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη). Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

9. ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη). Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

10. Άδειες 69Α
– ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (Υπό διάσκεψη) ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ
Δημουλά Ελένη (36,54%)
Εισηγητής: κ. Μανίκας

– ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Υπό διάσκεψη) ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ
Ερασιτέχνης 99,7%
Εισηγητής: κ. Μανίκας

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania