Νέα προσθήκη από Ισπανία για Αστέρα

Super League 1 7 Ιουλίου 2021, 18:36

Επιμένει… ισπανικά ο Αστέρας Τρίπολης, που προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Ο Φρανσίσκο Χαβιέρ Ατιένσα Βαλβέρδε “Πίτσου” είναι ο 4ος Ισπανός που υπογράφει φέτος στον Αστέρα και ο 5ος ποδοσφαιριστής που εντάσσεται στην ομάδα προερχόμενος από ισπανική ομάδα.

Το συμβόλαιο του 31χρονου κεντρικού αμυντικού θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Francisco Javier Atienza Valverde (Pichu). Γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1990 στην πόλη Córdoba της Ισπανίας, ο Pichu Atienza αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 18 για τη φανέλα του. 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Atlético Madrid Β 67 (2)
Sevilla Atlético 65 (2)
Huesca 33 (2)
Hércules 66 (5)
Reus 73 (1)
Numancia 38 (2)
Zaragoza 42 (2)

Η ΔΗΛΩΣΗ

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Έχω αγωνστεί σε πολλές ομάδες στην Ισπανία, είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε άλλη χώρα και θέλω να γνωρίσω αυτή την καινούρια εμπειρία. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στην Ελλάδα, να γνωρίσω έναν άλλον πολιτισμό και να απολαύσω που θα παίξω για μια τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, για την οποία υπάρχει θαυμασμός”.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad