Νέα πρόσωπα στο ΔΣ της ΠΑΕ!

Χανιά | 9 Ιανουαρίου 2016, 13:27

Αναδείχτηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός, που έχει 11μελή σύνθεση. Πρόεδρος παραμένει ο Αντώνης Ροκάκης και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Περικλής Τουλουπάκης.

Οι δύο λοιπόν σημαντικότερες θέσεις στο Δ.Σ. τις αναλαμβάνουν άνθρωποι που ήταν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.

Σίγουρα ο Αντώνης Ροκάκης έχει το “γενικό πρόσταγμα”, καθώς ήταν και παραμένει ο βασικός οικονομικός υποστηρικτής της ομάδας, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι στο νέο Δ.Σ. ως επί το πλείστον το αποτελούν επιχειρηματίες.

Ειδικότερα, προέκυψαν δύο νέα μέλη που πρόκειται για τους Στάθη Πονηράκο και Γιάννη Χανιωτάκη, με τον πρώτο ν’ αναλαμβάνει β’ αντιπρόεδρος και τον δεύτερο το ρόλο του μέλους.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Πρόεδρος: Ροκάκης Αντώνης
Αντιπρόεδρος Α’: Ξηρουχάκης Γιώργος
Αντιπρόεδρος Β’: Πονηράκος Στάθης
Αντιπρόεδρος Γ’: Λυχναράς Άρης
Διευθύνων Σύμβουλος: Τουλουπάκης Περικλής
Μέλη: Κακαουνάκης Γιάννης
Καρμπαδάκης Γιώργος
Μαρακάκης Γιώργος
Μωϋσιάδης Τάσος
Σταθόπουλος Αντώνης
Χανιωτάκης Ιωάννης

geniki syneleysi

ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ιστορική μέρα ήταν η Παρασκευή (08/01) για τον Σύλλογό μας, αφού συστάθηκε σε σώμα το πρώτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός, μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης στο “Φαλδάμειο” Ίδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου στην Κίσσαμο.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Κισσαμικός απέκτησε πλέον δύο νέα μέλη και ο Πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης καλωσόρισε με χαρά τους Στάθη Πονηράκο και Γιάννη Χανιωτάκη, τονίζοντας ότι αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο να συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad