Νέα προσφυγή Νίκης Βόλου – Αντίδραση από “4”

Football League 14 Οκτωβρίου 2020, 10:29

Η Νίκη Βόλου προσέφυγε ξανά στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αυτή τη φορά ζητώντας τον υποβιβασμό των τεσσάρων τελευταίων ομάδων και τη μη άνοδο της Σαντορίνης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Καλαμάτα, Ασπρόπυργος, Τρίγλια και Ιάλυσος, που κατέλαβαν τις τέσσερις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Football League έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση εναντίον της Νίκης, σημειώνοντας ότι είναι η τέταρτη φορά που προσφεύγει για κάποια απόφαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ουκ ανδρός Σοφού λέει ο λαός μας!

Πόσο μάλλον όταν στο ποδόσφαιρο η Νίκη Βόλου προσέφυγε για τέταρτη φορά στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να υποβιβαστούν Καλαμάτα, Ασπρόπυργος, Τρίγλια και Ιαλυσός και να μην ανεβεί η Σαντορίνη!! Άραγε αυτό πως θεωρείται;;

Και ενώ μέχρι σήμερα έχουν απορριφθεί δύο προσφυγές και δύο εξώδικα της ομάδας της Μαγνησίας και στην τελευταία μάλιστα οι Δικαστές την απέρριψαν χωρίς να μπουν καν στην ουσία της υπόθεσης.

ΝΤΡΟΠΗ Κύριοι!! Ξεκινήσαμε έναν αγώνα ενωμένοι και αποφασισμένοι για να πετύχουμε την αναδιάρθρωση και την ενοποίηση των κατηγοριών που ήταν προς όφελος όλων μας.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ τον Ιούνιο αποφάσισε λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, την άνοδο των οκτώ πρωτοπόρων της Γ Εθνικής και την παραμονή των τεσσάρων ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ που ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τότε κύριοι της Νίκης Βόλου δεν σας ενδιέφερε να προσφύγετε στα Αθλητικά Δικαστήρια γιατί ήταν σε εξέλιξη η ενωμένη προσπάθεια για αναδιάρθρωση των κατηγοριών!

Τώρα πιθανολογούμε ότι για λίγα…παραπάνω Ευρώ από την επιχορήγηση, προσφεύγετε συνέχεια στο Διαιτητικό και ξεφτιλίζεστε συνέχεια αφού εισπράττετε αρνητικές αποφάσεις…

Συνεχίστε το βιολί σας…Να ξέρετε όμως ότι έχει ο καιρός γυρίσματα…Στον μικρόκοσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι γνωριζόμαστε και να ξέρετε ότι έχετε γίνει αντιπαθητικοί με τις εμμονές σας.

Λογικά έχετε ξεχάσει πως ανεβήκατε πέρυσι στην Φούτμπολ Λιγκ. Αν ναι,θα σας το θυμίσουμε εμείς όταν βρεθούμε αντίπαλοι στο γήπεδο!!!

ΠΑΕ Καλαμάτα
ΠΑΕ Ιάλυσος
ΠΑΕ Τρίγλια
ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards