Νέα πόλωση ανάμεσα σε Βούρβαχη – παράταξη Βαρουξάκη

Γενικά Θέματα - Τοπικό 14 Οκτωβρίου 2016, 16:24

Κλίμα πόλωσης δημιουργείται και πάλι ανάμεσα στην παράταξη Βαρουξάκη και τον Γιώργο Βούρβαχη μετά τις δηλώσεις του τελευταίου στον ΣΠΟΡ FM.

Ειδικότερα, η παράταξη του Στέλιου Βαρουξάκη με επιστολή που κοινοποιεί στα ΜΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Απάντηση παράταξης Στέλιου Βαρουξάκη στον Γ. Βούρβαχη
Ο κατήφορος του πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ. Χανίων Γ. Βούρβαχη δεν έχει σταματημό.
Οι συκοφαντίες και οι αήθεις ύβρεις προς τα μέλη της παράταξης μας που κέρδισαν με μεγάλη διαφορά στις πρόσφατες εκλογές της ένωσης δεν θα μείνουν αναπάντητες και ο κύριος Βούρβαχης σύντομα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.
Υ.Γ. Έχεις μείνει μόνος σου
Παράταξη Στέλιου Βαρουξάκη».

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Γ. ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βούρβαχης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM είχε πει, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Για τη δική μου Ένωση χρειάστηκαν 784.000 ευρώ. Κατά ομολογία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου που δεν ήταν υποψήφιος, επειδή δεν μπόρεσε τελικά. Του κυρίου Βαρουξάκη. Πρώτα αυτόν ρωτάνε. Μέσα σε σακ βουαγιάζ σε ένα φουαγιέ εδώ σε ξενοδοχείο της πόλης έδιναν τα λεφτά. Τις εκδηλώσεις διοργάνωνε ο γνωστός μουσικός, ο κύριος Κονταρός. Δεν ξέρω αν ήταν μπροστά ο κύριος Βαρουξάκης. Αλλά ήταν μπροστά ο κύριος Κονταρός και έβγαζε ζεστά χρήματα και πιστεύω ότι δεν ήταν δικά του λεφτά. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αλλά αν απευθυνθώ πιστεύω ότι θα μου πουν φέρε αποδείξεις. Τα πήραν εκπρόσωποι Σωματείων και δεν τα εμφάνισαν στα Σωματεία τα χρήματα. Ξέρω για τη δική μου Ένωση που έφθασε το ποσό, αλλά δεν μπορώ να πω που έχουν φθάσει τα ποσά σε άλλες Ενώσεις. Ο άνθρωπος αυτός είχε πει ότι είναι θέμα τιμής να εκθρονίσει τον κύριο Βούρβαχη. Ο προστάτης και επικεφαλής άλλης παράταξης. Είναι σε κάποια ομάδα και έχει άμεση σχέση μαζί του. Είναι κουμπάροι και όχι μόνο. Παρακολουθούσαν το ιατρείο μου κάποιοι άνθρωποι. Είναι και αστυφύλακας ένας εκ των υποψηφίων. Είχαν βάλει την ασφάλεια Χανίων για να με παρακολουθεί, το έπαιζε καουμπόης ένας. Έβραζε όλη την ημέρα το τηλέφωνο μου, έφτιαχνες αυγό πάνω.

• «Με πήραν από τον Ολυμπιακό. Με πήρε ο Μανώλης ο Κονταρός, με πήραν και τρίτα πρόσωπα. Με τον κύριο Μαρινάκη δεν έχω μιλήσει. Με πήραν άτομα φιλικά προσκείμενα στον κύριο Μαρινάκη, με ρώτησαν γιατί δήλωσα αυτά που δήλωσα για τις εκλογές. Έγινε καταιγισμός μηνυμάτων την επόμενη ημέρα. Η φιλοσοφία των μηνυμάτων ήταν: “σήκω φύγε, θα σε… αυτό, θα σε κάνουμε, θα σου ράνουμε. Θα βρεις τον μπελά σου”. Δεν μου είπαν ότι θα με ρίξουν σε χαντάκια και τέτοια. Είναι πακιστανικός αριθμός πάντως, διότι το διερεύνησα. Ξέρω ποιος τα έστελνε τα μηνύματα. Τα έστελνε φίλος κολλητός του Κονταρού. Πρόκειται για φίλο μου που έχει ευεργετηθεί από εμένα. Τα έχω τα μηνύματα και αν χρειαστεί θα τα καταθέσω. Δεν θα κατέθεσα επειδή έτσι με συμβούλεψαν οι δικηγόροι μου. Ούτε πήρα τηλέφωνο κανέναν και ούτε θα απαντήσω με κανέναν. Δεν έχω μιλήσει έως τώρα, αλλά με αυτά γράφουμε στοιχεία. Η δικαιοσύνη θα θέλει στοιχεία. Εγώ έχω τα μηνύματα».

• «Ξέρω ότι δεν πρόκειται να βρω άκρη, θα ταλαιπωρηθώ. Αυτό θα γίνει και τίποτε περισσότερο. Ψέματα εγώ δεν λέω και όποιος θέλει να μου κάνει μήνυση, ας μην με προκαλούν. Αν με αναγκάσουν θα μιλήσω. Έχω πράγματα φυλαγμένα και μηνύματα. Εκεί που είναι το φουαγιέ στο ξενοδοχείο δίπλα είναι η στρατιωτική λέσχη και την ώρα της συναλλαγής αυτό το άτομο τα άκουγε όλα. Δεν πήγα στη δικαιοσύνη έως τώρα, αλλά εδώ βουίζουν τα Χανιά. Έβραζε το τηλέφωνο μου, δεν προλάβαινα να μιλήσω με κάποιον και τον έπιαναν κατευθείαν. Δεν με κάλεσε ποτέ κανένας, ας με καλέσουν και θα πάω. Είχα πάει σε εισαγγελέα όταν μου «κηδεία» σε site για τις εκλογές που έκανα και μου είπε: «Ε, εντάξει τι να κάνω;» Μου έκαναν την κηδεία τότε, τώρα θέλουν να μου κάνουν και τα σαράντα. Ξέρουν πολύ καλά ότι έχω προσφέρει στο ποδόσφαιρο και το έχω κάνει ανιδιοτελώς».

• «Τους είχαν στύψει τους ανθρώπους, υπήρχε πίεση σε προσωπικό επίπεδο. Είχαν απειληθεί κιόλας ότι θα χάσουν τη δουλειά τους. Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση 100%».

Rabona ad