Νέα παράπονα σε Νύκταρη για Λυρώνη

Α.Ο. Χανιά | 2 Μαρτίου 2016, 17:54

Μπορεί ο Α.Ο.Χανιά να παρουσίασε σημάδια βελτίωσης στο ματς με τον Κισσαμικό, στο δεύτερο (φυσικά) ημίχρονο, μπορεί να χειροκροτήθηκαν οι παίκτες, αλλά εκείνος για τον οποίο υπάρχουν παράπονα είναι ο προπονητής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Μετά το τέλος του αγώνα στο Μάλεμε, μερίδα οπαδών του Α.Ο.Χανιά τα είπε με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Ηρακλή Νύκταρη. Οι φίλοι του ΑΟΧ εξέφρασαν παράπονο για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Λυρώνη, για το γεγονός ότι, εν τη παρουσία του, δεν έχει κερδίσει ακόμα ο ΑΟΧ.

Ο Ηρακλής Νύκταρης τους τόνισε ότι η ομάδα, τη δεδομένη ημέρα, έπαιξε αρκετά καλά, ωστόσο οι φίλοι του ΑΟΧ του ανταπάντησαν ότι τα παράπονα αφορούν συνολικά την πορεία της ομάδας και όχι το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΟΧ υπάρχει μια δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Γιώργου Λυρώνη, από τη στιγμή μάλιστα, που η παρουσία του στους “μπλε” συνοδεύεται με απουσία… νικών. Κι όλα αυτά συνταιριάζονται με το γεγονός ότι ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, πριν κάτσει στον πάγκο του ΑΟΧ δεν είχε ξαναπροπονήσει ομάδα Β’ ή Γ’ Εθνικής, ως πρώτος προπονητής.

Από κει και πέρα, όπως συμβαίνει πάντοτε στο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα θα καθορίσουν και τις όποιες εξελίξεις.

Estrella
Papantonakis Cards