Νέα νίκη για τον Ήφαιστο Χανίων

Ήφαιστος Χανίων ΕΘΚ | 7 Οκτωβρίου 2017, 21:31

Νέα νίκη για τον Ήφαιστο Χανίων, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της ΕΘΚ στο Ελπίς-Νίκη και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Β' Κατηγορίας, έχοντας ματς περισσότερο από τα Άπτερα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Γιώργου Ζερβουδάκη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Νίκο Βλαχάκη, για να γίνει το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′ με τον Καλέλλη, που σκόραρε και στο προηγούμενο παιχνίδι.

Η ΕΘΚ κατάφερε να μειώσει στο 70ο λεπτό με τον Παπαδάκη σε 2-1, ενώ δοκάρι είχε ο Τσοκάνης στο 90′ που του στέρησε το 2-2, όπως την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γκαγκάκη στο πρώτο μέρος.

Ήφαιστος (Γιώργος Ζερβουδάκης): Σκαμνάκης, Παπαδοστεφανάκης, Κοκκινιάς, Μανουσάκης, Κουνδουράκης (88′ Κουβαριτάκης), Παπακαστρήσιος, Τσιτσιριδάκης, Νικολακάκης (78′ Ντάλλας), Καλέλλης, Βλαχάκης (70′ Τσίτας), Κορωνιωτάκης (40′ λ.τρ. Μουτσάνι)

Ένωση Θ.Κ. (Κώστας Κολοκοτρώνης): Λάκκας, Καλλέντζης, Μπικάκης, Λιονάκης, Γκαγκάκης (70′ Μ. Σταυρουλάκης), Ελευθερίου, Σέσι (50′ Γιουσέφ), Παπαδάκης, Κελάκης (75′ Βολακάκης), Ε. Σταυρουλάκης, Υψηλάντης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis