Νέα μετάλλια για αθλήτριες από τους Κρήτες σε αγώνες στο ΣΕΦ

Σπορ 13 Δεκεμβρίου 2022, 18:45

Μ' ένα ασημένιο μετάλλιο από την Αργυρώ Αλυγιζάκη, δύο χάλκινα από τις Δήμητρα Χασουράκη και Νεφέλη Σαρχώση, καθώς και μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία από την Γεωργία Φραγκιουδάκη συνδυάστηκε συμμετοχή για τους Κρήτες στο 2ο αγωνιστικό τουρνουά "Ήλις και Πάρης", το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ.

Kritiko Ergastiri

Οι αγώνες διεξήχθησαν μέσα σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, την οποία όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν πραγματικά απόλαυσαν! Μάλιστα, αυτή ήταν και η τελευταία αγωνιστική εξόρμηση του συλλόγου για το 2022, η οποία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Κανταράς: «Ηταν μια όμορφη εμπειρία για τα κορίτσια μας. Οι αγώνες έγιναν σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα και γενικά είναι σημαντικοί για τα παιδιά, έτσι ώστε να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων για τα “δύσκολα” που έρχονται. Συγχαρητήρια σε όλες για την προσπάθειά τους κι εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει δυνατούς και υγιείς, έτσι ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας».

Το Δ.Σ. του ΑΣ Κρήτες ευχαριστεί θερμά για ακόμα μια φορά τους μεγάλους του χορηγούς ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας.

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad