Νέα μεταγραφή στα Τσικαλαριά

Ποσειδών Τσικαλαριών | 18 Οκτωβρίου 2020, 15:24

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από τη δευτεραθλήτρια ομάδα της Α' ΕΠΣ Βοιωτίας (Ένωση Άσπρα Σπίτια Αντίκυρα) μετά τον Θανάση Μίχο θα συνεχίσει στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Χαϊντερδί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Και αυτός (όπως και ο Μίχος) βρίσκεται στα Χανιά για σπουδές, με τους δύο παίκτες να παραμείνουν συμπαίκτες, αν και σε άλλη ομάδα. Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα αναφέρει σχετικά:

«Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Χαϊντερδί Αλεξάνδρου γεννηθείς του 2002 από την δευτεραθλήτρια ομάδα στο Α’ τοπικό Βοιωτίας Ένωση Άσπρα Σπίτια Αντίκυρα. Ο Αλέξανδρος από φέτος θα βρίσκεται στα Χανιά λόγω σπουδών.

Ο Αλέξανδρος ήταν μέλος όλων των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Βοιωτίας και βασικό στέλεχος της Ένωσης την περσινή χρονιά όπου η ομάδα του διεκδικούσε την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στην ομάδα μας θα βρει ξανά τον συμπαίκτη του και στην Ένωση ΑΣΑ Θανάση Μίχο.

Αλέξανδρε καλωσόρισες στην ομάδα μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Ένωση ΑΣΑ για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών Θανάση Μίχο και Αλεξάνδρου Χαϊντερντί για τα χρόνια που θα φοιτούν στα Χανιά.»

Χαϊντερδί: Ιδιαίτερα τυχερός που θα αγωνισθώ στον Ποσειδώνα

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Χαϊντερδί, ως παίκτης του Ποσειδώνα Τσικαλαιρών, στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας:

«Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Ποσειδώνα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να την ομάδα και την οικογένειά μας. Τελος εύχομαι να έχουμε μία άρτια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.»

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards