Νέα ευρεία επικράτηση του Κουμπέ

Σφακιά Κουμπές | 27 Νοεμβρίου 2022, 19:19

Ο Κουμπές ήταν εξαιρετικός και στο δεύτερο παιχνίδι του στη Γ' κατηγορία και έφτασε σε άνετη επικράτηση με το ευρύ 8-0 επί των Σφακίων.

Oinolatris

Πολύ γρήγορα μέχρι το 15′ ο Μανωλεδάκης σημείωσε χατ τρικ και καθάρισε ουσιαστικά από πολύ νωρίς την κατάσταση με το σκορ στο 0-3. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-5, με ακόμα δύο γκολ που πέτυχαν στο 30′ ο Καλπαζίδης και στο 40′ ο Κώστας Ροκάκης.

Ομοιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κουμπέ να σκοράρει ακόμα τρεις φορές. Ο Απέργης στο 47′ έκανε το 0-6, ο Μανωλεδάκης τρία λεπτά μετά το 0-7 και το τελικό 0-8 διαμόρφωσε ξανά ο Ροκάκης στο 80′.

ΤΑ Σφακιά από την πλευρά τους κατέβηκαν στο γήπεδο του Βάμου με αρκετές απουσίες γεγονός που δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. Στα ευχάριστα όμως για τον Μανώλη Τζωρτζάκη ήταν ότι αγωνίστηκαν τρία παιδιά της Ακαδημίας.

Πρόκειται για τους 14χρονους Τσικουράκη, Μαρκουτσάκη και Οικονομάκη που αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής και στην πορεία του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Κρικέλης Βοηθοί: Σακελλαρίδης – Ντάλιος

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Σκουλούδης, Δεληγιαννάκης, Σφηνιάς, Γιαννουλάκης, Χομπιτάκης, Μπαϊλάκης, Βούρβαχης, Σκουλούδης (46′ Τζωρτζάκης Ι.), Τσικουράκης, Μαρκουτσάκης (70′ Οικονομάκης)

Κουμπές (Κώστας Λαζαρίδης): Καρβουνάκης, Σκορδυλάκης, Απέργης, Στυλιανάκης, Μανωλεδάκης (55′ Κουρτσούνης), Καρατζής (59′ Γιανναράκης), Σκυβαλάκης, Καλπαζίδης (66′ Φραγγιαδάκης), Ροκάκης Κ., Καμπάκος (53′ Βερυκάκης), Περράκης

 

Estrella

Digital Print Shop
Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania

Rabona ad