Νέα επίσκεψη στο “Ελπίδα” από παίκτες του Κισσαμικού (picts)

Χανιά | 4 Φεβρουαρίου 2016, 21:37

Μία νέα επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ" πραγματοποίησε μετά την επιστροφή από το ταξίδι στην Καρδίτσα, αντιπροσωπεία της ομάδας του Κισσαμικού.

Ειδικότερα, οι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Λαζαρίδης, Δημήτρης Τσερκέζος και Αριστείδης Λώττας, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φραγκιουδάκη και την κα Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου, που με δική της πρωτοβουλία έχει βοηθήσει να αναπτυχθεί αυτή η σχέση τα τελευταία δύο χρόνια ανάμεσα στην ομάδα των Χανίων και την “ΕΛΠΙΔΑ”, πρόσφεραν στα παιδιά μία φανέλα του Κισσαμικού σε κάδρο και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Elpida2

Elpida3

Μάλιστα, η φανέλα του Κισσαμικού και η μπάλα τοποθετήθηκαν σε έναν ειδικό χώρο που υπάρχει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, δίπλα σε φανέλες της Εθνικής ομάδας και άλλα αναμνηστικά από επισκέψεις μεγάλων ελληνικών συλλόγων.

Όπως αποδεικνύεται λοιπόν, ο Κισσαμικός σε κάθε ευκαιρία δείχνει την έμπρακτη στήριξή του στα παιδιά και θα συνεχίσει να τους δίνει δύναμη, κουράγιο και ελπίδα στη μάχη που δίνουν…

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΜΠΑΖΑΚΑ-ΠΟΝΗΡΑΚΟΥ

Η κα Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου, σύζυγος του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Κισσαμικός, Στάθη Πονηράκου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της χανιώτικης ομάδας για τη νέα επίσκεψη του Κισσαμικού στην “ΕΛΠΙΔΑ”, λέγοντας τα εξής:

«Πριν από ενάμιση μήνα περίπου επισκεφτήκαμε μαζί με την ομάδα μας, ΠΑΕ Κισσαμικός, την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”. Γυρίζοντας από τον αγώνα της Καρδίτσας, γεμάτοι αισιοδοξία και χαρά, αποφασίσαμε μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φραγκιουδάκη και τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Λαζαρίδη, Δημήτρη Τσερκέζο, Αριστείδη Λώττα, να παρευρεθούμε στην Ογκολογική Μονάδα, με αφορμή την πρώτη μας επίσκεψη, και αφού μας ζητήθηκε από τα παιδιά να εκπληρώσουμε την επιθυμία τους. Η επιθυμία των παιδιών ήταν μία ποδοσφαιρική μπάλα και η φανέλα της ομάδας μας και έτσι επισκεφτήκαμε εκ νέου την Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ” για να εκπληρώσουμε μία τόσο απλή επιθυμία, αλλά τόσο σημαντική γι’ αυτά τα παιδιά. Ήταν μία απλή επιθυμία που εμείς με ευχαρίστηση εκπληρώσαμε. Το απόγευμα της Δευτέρας ήταν γεμάτο με χαρά και συγκίνηση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αφιέρωσαν χρόνο στα παιδιά, παίζοντας, ζωγραφίζοντας και ήταν ένα πολύ δημιουργικό απόγευμα. Είναι πραγματικά ένα έργο ζωής που κάνει με αυτή την Ογκολογική Μονάδα η κ. Βαρδινογιάννη και εμείς σίγουρα θα ξαναπάμε στα παιδιά, γιατί και τα ίδια μας το ζητήσανε αλλά είναι και δική μας επιθυμία σε κάθε ευκαιρία να βρισκόμαστε δίπλα τους».

Όσον αφορά τη στήριξη της οικογένειάς της στην ομάδα ανέφερε τα εξής: «Θα συνεχίσω κι εγώ και ο σύζυγός μου να είμαστε δίπλα στα παιδιά και να τα βοηθάμε σε ό,τι χρειάζεται η ομάδα μας. Πιστεύω ότι με την προσπάθεια που γίνεται και τη δύναμη όλων θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania