Νέα αποχώρηση: Φεύγουν και τα Κεραμειά

Κεραμειά | 29 Οκτωβρίου 2017, 12:24

Ένα νέο δυσάρεστο γεγονός έρχεται να δώσει συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, καθώς μετά τον Αστέρα Μανολιόπουλου και τον Φωστήρα, ακόμα μία ομάδα φαίνεται ότι θα τελειώσει πρόωρα τη σεζόν.

Πρόκειται για τα Κεραμειά, που όπως σας είχε ενημερώσει το athlitiko τις προηγούμενες ημέρες, τα πράγματα είχαν αρχίσει να γίνονται πολύ δύσκολα μετά τις αποχωρήσεις παικτών τo τελευταίο διάστημα. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα Παχιανών, ο Γιάννης Λαμπαρδάκης είχε μόλις 11 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ετσι μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις των βασικών, Τερεζάκη, Σκουμπάκη και Νιαουνάκη, τα Κεραμειά οδηγούνται σε πλήρη αδιέξοδο.

Στον αγώνα με τον Ηρακλή Νεροκούρου που ήταν να διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής (10.30) για την 9η αγωνιστική, η ομάδα των Κεραμειών δεν κατάφερε να κατέβει στο γήπεδο και ως εκ τούτου ο Ηρακλής θα πάρει τον αγώνα στα χαρτιά. Μετά από αυτή τη διαφαινόμενη αποχώρηση της ομάδας, πλέον μένει μία θέση για τον υποβιβασμό από την Α’ Κατηγορία στη Β’, καθώς από τις τέσσερις ομάδες έχουν γίνει πλέον γνωστές οι τρεις από αυτές.

 

karta antonis garden