Νέα απαλλαγή σε Χανιά για το θέμα του προπονητή

Χανιά | 1 Φεβρουαρίου 2023, 16:54

Ξεπερνιέται όπως φαίνεται το θέμα με τις συνεχείς κλήσεις σε απολογία που έχουν υπάρξει για τα Χανιά για το θέμα του προπονητή.

/Bella Pizza

Για μια ακόμα φορά, η ΠΑΕ απαλλάχτηκε από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση.

Αυτή τη φορά πρόκειται για το παιχνίδι με αντίπαλο την Προοδευτική.

Αναλυτικότερα:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 08.01.2023 με ΠΑΕ Προοδευτική)

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη ολοκλήρωσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Κηφισιά λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Διαγόρας Νέων λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΕΩΝ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τριακόσια (300) ευρώ.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης του αγώνα της 19/12/2022 με την ΠΑΕ Διαγόρας Νέων λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΩΝ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τριακόσια (300) ευρώ».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad