Νέα αντίδραση για τη διαιτησία

Χανιά | 8 Δεκεμβρίου 2022, 15:57

«ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ισότιμη αντιμετώπιση…» τονίζεται σε νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά, αυτή τη φορά για τον ορισμό διαιτητών του αγώνα με την Ηλιούπολη.

/Bella Pizza

Το γεγονός ότι διαιτητής και βοηθοί προέρχονται από απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές σε σχέση με τα Χανιά έφερε την αντίδραση της ομάδας, σε συνέχεια της ανακοίνωσης για τη διαιτησία του Κουκούλα στο ματς με τον Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση των Χανίων:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, όπως είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη ανακοίνωση με αφορμή την καταδικαστική σε βάρος της διαιτησία στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχει αποστείλει επείγον αίτημα προς την ΚΕΔ για άμεση συνάντηση με τον επικεφαλής, κον Μπένετ.

Αναμένοντας την απάντηση της ΚΕΔ, είδαμε σήμερα να ορίζονται για τον προσεχή αγώνας μας με την Ηλιούπολη, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, κυρίως διαιτητής (Κυκλάδες) αλλά και βοηθοί (Κορινθία) από απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές σε σχέση με τα Χανιά. Αναρωτιόμαστε γιατί θα πρέπει να επιβαρυνόμαστε με ένα τέτοιο επιπρόσθετο κόστος, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε η ΚΕΔ να ορίσει διαιτητή (π.χ. Αθήνα) και βοηθούς (π.χ. Κρήτη) από πολύ πιο κοντινή απόσταση, όπως κάνει σε πολλούς άλλους αγώνες.

Ελπίζουμε, τουλάχιστον, αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τους προηγούμενους 3 αγώνες μας, η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δε ζητάμε ούτε επιδιώκουμε την εύνοια της διαιτησίας (όπως δυστυχώς κάνουν κάποιοι αντίπαλοι μας…). Ζητάμε, ή μάλλον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ισότιμη αντιμετώπιση και όχι προνομιακή μεταχείριση (για κάποιες συγκεκριμένες ομάδες…). Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλες διαιτητικές αδικίες σε βάρος της ομάδας μας. Ας το λάβουν αυτό υπόψιν τους οι πάντες και κυρίως η ΚΕΔ και ο επικεφαλής κος Μπένετ, στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη.

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad