Νέα ανατροπή δεδομένων, αναμένεται παρέμβαση της FIFA

ΕΠΟ | 11 Οκτωβρίου 2016, 23:59

Το διαιτητικό δικαστήριο ακύρωσε της εκλογές της ΕΠΟ, αλλά πλέον αναμένεται η παρέμβαση της FIFA που πολύ πιθανό να αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου που συνεδριάζει η παγκόσμια ομοσπονδία, η FIFA αναμένεται να παρέμβει με επιστολή της και να υποστηρίζει ότι δεν είναι δυνατόν με νόμο του κράτους να ορίζονται εκλογές της ΕΠΟ, στηρίζοντας έτσι το αυτοδιοίκητο.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι θα δώσει εντολή για τη διεξαγωγή των εκλογών στην προγραμματισμένη ημερομηνία τους (26/10), κάτι που θα ακυρώσει την ετυμηγορία του Διαιτητικού, ενώ σκοπεύει να ορίσει μια διοικούσα επιτροπή που θα οδηγήσει την ΕΠΟ στις εκλογές.

Επιπλέον υπάρχει η πληροφορία πως οι επικείμενες εκλογές θα πάνε στην λογική ενός νέου συστήματος. Με νέο διευρυμένο εκλογικό σώμα που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 300 ψηφοφόρους (θα ψηφίζουν τα σωματεία).

Αυτήν την στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά και πιθανά, ειδικά από την στιγμή που η ΕΠΟ δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό σε σχέση με τις αποφάσεις του Διαιτητικού. Όπως αναφέρει το gazzeta.gr, ακόμα και το Διαιτητικό Δικαστήριο να δικαιώσει και τυπικά αύριο την πλευρά Βίκτωρα Μητρόπουλου είναι τόσες οι… ζυμώσεις από πλευράς Ομοσπονδίας, Ενώσεων, FIFA και UEFA και ακόμα και Πολιτείας που μπορεί να πάμε σε νέες ανατροπές και διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ. Με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής πάντως δεν γίνονται εκλογές στις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά. Αυτό όμως μέχρι αύριο μπορεί να αλλάξει…

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad