Ναζλίδης: Ο Πλατανιάς και ο κόσμος του για πάντα στην καρδιά μου

Πλατανιάς | 23 Οκτωβρίου 2017, 12:24

Συγκινημένος για το χειροκρότημα που δέχτηκε από τον κόσμο του Πλατανιά δήλωσε μετά το παιχνίδι, μιλώντας στο athlitiko, ο Θωμάς Ναζλίδης. «Τους ευχαριστώ πολύ. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι ο κόσμος του Πλατανιά είναι πάντα στην καρδιά μου», σημειώνει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναζλίδη, που τόνισε ότι στον Πλατανιά έχει να θυμάται μόνο καλές στιγμές είναι οι εξής:

«Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη γιατί βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή πρωταθλήματος και ήταν ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Τα αποτελέσματα μας είχαν φέρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε κάτι. Με αυτή τη νίκη μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος και ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια».

Για το τι μπορεί να καταφέρει φέτος η Λάρισα: «Οι στόχοι της Λάρισας πρέπει να είναι πάντοτε υψηλοί. Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να μπορέσουμε να μαζέψουμε ει δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Για το χειροκρότημα που δέχτηκε από τον κόσμο τη στιγμή της αλλαγής του: «Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό και με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Τους ευχαριστώ πολύ. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι ο κόσμος του Πλατανιά είναι πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πλατανιά και φυσικά το ίδιο και στην ομάδα μου».

Για το πώς σχολιάζει την καριέρα του και τι έχει να θυμάται από τον Πλατανιά: «Από τον Πλατανιά έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα. Πραγματικά δεν θυμάμαι ούτε μία άσχημη στιγμή! Πέρασα φανταστικά. Η ομάδα ήταν φανταστική, οι άνθρωποι, όλα.  Όσο για την καριέρα μου αυτό που κοιτάζω είμαι να είμαι πάντοτε καλός στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθάω σε όποια ομάδα αγωνίζομαι. Όταν μάλιστα βλέπω τέτοια χειροκροτήματα αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερή ανταμοιβή».

Estrella