Ναζλίδης: Έχω 2-3 προσφορές, όμως, έχω ακόμη συμβόλαιο με τη Βέροια

Super League 1 23 Ιουνίου 2016, 1:07

Μέσα στο επόμενο, όχι τόσο μακρινό, διάστημα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Θωμά Ναζλίδη όσον αφορά το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Το σίγουρο είναι ότι θα φύγει από τη Βέροια, καθώς όπως και ο ίδιος λέει «δεν μου ταίριαξε πολύ η ομάδα».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ναζλίδης, το όνομα του οποίου απασχόλησε το καλοκαίρι τον Πλατανιά αλλά χωρίς τελικά να γίνει κάτι ουσιαστικό, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ άλλων, έμμεσα βέβαια, αναφέρθηκε στον Πλατανιά λέγοντας μετά από ερώτηση που του έγινε για τον Νίκο Αναστόπουλο ότι, «είχε έρθει στον Πλατανιά όταν ήμουν, όμως, είχαν προβλήματα με τον χιαστό μου, δεν συνεργαστήκαμε επί της ουσίας».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του: «Είναι θετικό που ακούγεται το όνομά μου, πρέπει, όμως, κάποια στιγμή να ξεδιαλύνει η κατάσταση. Έχω 2-3 προσφορές, όμως, έχω ακόμη συμβόλαιο με τη Βέροια. Αν όχι αυτήν την εβδομάδα, την επόμενη θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα».

Για τη Βέροια: «Δεν είναι ότι θέλω να φύγω από τη Βέροια. Δεν μπορώ να το πω έτσι, αν και δεν μου ταίριαξε πολύ η ομάδα. Μιλάω με τους ανθρώπους για να δω τι είναι καλύτερο για εμένα και την ομάδα».

Για τις προτάσεις που έχει: «Μία από αυτές είναι η Λάρισα, όμως, καλύτερα να μην τις αναφέρω όλες γιατί έχω συμβόλαιο με τη Βέροια και δεν είναι σωστό να μιλάω για άλλες ομάδες».

Για την πιθανότητα μεταγραφής του στον Άρη: «Κι αυτό είναι εφικτό, αν οι συνθήκες είναι όπως πρέπει. Είναι μια καλή προοπτική ο Άρης».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη: «Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Καρυπίδη. Θα διαλέξω όπου δω ότι είναι οι καλύτερες συνθήκες για να παίξω ποδόσφαιρο και να είμαι καλά. Όπου δω ότι είναι καλύτερα για το μέλλον μου».

Για την περσινή σεζόν στη Βέροια: «Ήταν μια περίεργη χρονιά. Ξεκινήσαμε με άλλες προσδοκίες, όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν, όπως τα περιμέναμε. Το μόνο θετικό είναι ότι η ομάδα έσωσε την κατηγορία. Εύχομαι να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη και η ομάδα να μην περάσει ανάλογες περιπέτειες».

Για την περσινή σεζόν του Άρη: «Έκανε το αυτονόητο ο Άρης. Όπως και στην επόμενη σεζόν, δεν πρέπει να συζητάμε κάτι άλλο πέρα από την άνοδο. Είναι δυνατόν να μιλάμε αγωνιστικά για τον Άρη στη Γ’ Εθνική; Δεν αξίζει τον κόπο».

Για το αν θα έπαιζε για τον Άρη στη Β’ Εθνική: «Δεν το βλέπω σαν Β’ Εθνική. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και αν η προοπτική είναι τέτοια που δεν πρέπει να υπάρχει Α’ ή Β’ Εθνική. Περαστικός θα είναι ο Άρης από τη Β’ Εθνική, αν γίνουν οι σωστές κινήσεις».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Είχε έρθει στον Πλατανιά όταν ήμουν, όμως, είχαν προβλήματα με τον χιαστό μου, δεν συνεργαστήκαμε επί της ουσίας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad