Νάνι: Πεινάμε για βαθμούς στην Επισκοπή!

Επισκοπή | 7 Μαΐου 2021, 16:37

Για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του μπορεί να φτάσει στη νίκη στο πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή κόντρα στη Ρόδο αναφέρεται ο Νάνι.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Επισκοπής τονίζει πως η ομάδα του… πεινά για βαθμούς, ενώ σημειώνει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι ευχαριστημένοι από την εικόνα που παρουσίασαν στον α’ γύρο της Football League.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για το ματς με τη Ρόδο: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς. Η Ρόδος έχει μια πολύ καλή ομάδα όπως άλλωστε έχουμε και εμείς. Αρα, τί χρειάζεται για να φτάσουμε στη νίκη; Προφανώς απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο… Θα πρέπει να προσεγγίσουμε πολύ σωστά το ματς προκειμένου να φτάσουμε στο τρίποντο. Επειδή μάλιστα και ο καιρός θα είναι καλός, νομίζω ότι θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Ελπίζω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Θα είναι σημαντικό να τα καταφέρουμε, λόγος για να μας κρατήσει κοντά στην κορυφή».

Για τη μέχρι τώρα παρουσία της Επισκοπής στο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι από τον α’ γύρο έχουμε μείνει αρκετά ικανοποιημένοι. Κι εγώ νιώθω καλά. Νιώθω πως είμαι σε καλή κατάσταση, αν κι έχω χάσει κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσα να τις μετουσιώσω σε γκολ. Ελπίζω να το κάνω την Κυριακή αλλά και στον β’ γύρο (σ.σ. γέλια!). Πεινάμε για βαθμούς! Εχoυμε τα πάντα (σ.σ. δυνατότητες ως ομάδα) για να κερδίσουμε βαθμούς στον β’ γύρο και νομίζω ότι είμαστε ικανοί να το πετύχουμε ακόμα καλύτερο τρόπο».

 

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko

Rabona ad