Νάκας: Ο Πόρος στηρίζεται στο σύνολο

Γ' Εθνική 9 Ιανουαρίου 2021, 18:43

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Στάθης Νάκας αναφέροντας τις εμπειρίες του από τους πρώτους μήνες στον Πόρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 24χρονος δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός ανανέωσε τον περασμένο Ιούνιο με την Επισκοπή, εν συνεχεία έμεινε ελεύθερος και πήρε μεταγραφή στον Πόρο, στο YouTube κανάλι του οποίου εμφανίσθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “Αθλητική Δευτέρα” για…

Το μέλλον του και αν το βλέπει μέσα από τον Πόρο:

«Σίγουρα θέλω να συνεχίσω επαγγελματικά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν βλέπω σαν σκαλοπάτι τον Πόρο, αλλά μία ομάδα που θέλω να πετύχω με αυτήν και γιατί όχι να μην κάνω κάτι με τον Πόρο ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Τα υπόλοιπα σιγά – σιγά πιστεύω έρχονται από μόνα τους, μέσα από δουλειά, από πολλά πράγματα. Τώρα το θέμα είναι να μπορέσω να το κυνηγήσω αυτό που θέλω και να το κάνω.

Θεωρώ ότι ο Πόρος με βάση αυτά που δείχνει και έχει να δώσει είναι από τις ομάδες που πρέπει να κάνει άλλο ένα βήμα γιατί τόσα χρόνια κάνει ένα βήμα κάθε φορά. Οπότε καιρός είναι να κάνουμε άλλο ένα βήμα, ας είναι μικρό βήμα, όχι μεγάλο. Μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό βήμα.»

Το που στηρίζονται οι “μπλε” τη φετινή περίοδο:

«Δεν πιστεύω ότι στηριζόμαστε κάπου μεμονωμένα, ο Πόρος στηρίζεται στο σύνολο, σε όλους. Απ’ ότι έχω καταλάβει και δει γενικά δεν υπάρχουν στην ομάδα άλλοι πιο πολύ και άλλοι πιο λίγο, είμαστε όλοι το ίδιο.

Έχουμε παίκτες βαρόμετρα στον Πόρο οι οποίοι προφανώς θα μας βοηθήσουν κι εμάς τους νέους, τους πιο μικρούς δηλαδη να μπούμε στο σωστό δρόμο σε διάφορα πράγματα.

Απλά μετά από αυτούς κρίνονται και οι πιο μικροί που κι αυτοί δίνουν το 100% για να πάρει η ομάδα ότι καλύτερο. Οπότε δεν πιστεύω ότι στηριζόμαστε κάπου έτσι συγκεκριμένα αλλά στο σύνολο πάντα.»

Το που μπορούν να φτάσουν οι “μπλε”:

«Δεν υπάρχει ταβάνι στο που θα φτάσει φέτος ο Πόρος εφόσον επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Όσο πιο ψηλά τόσο το καλύτερο. Εμείς αυτό προσπαθούμε, έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε το καλύτερο, το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Ελπίζω να το πετύχουμε και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε η εκεί που αξίζουμε να είμαστε.

Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, εκεί πρέπει να τα δείξουμε όλα, έξω οι κουβέντες είναι πάρα πολλές, λέγονται πάρα πολλά. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα πούμε μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, όχι το που θα φτάσουμε.»

Estrella