Να του “κάτσει” η… μπίλια την τελευταία αγωνιστική!

Πλατανιάς | 11 Απριλίου 2016, 21:31

Ο Πλατανιάς βρέθηκε πολύ κοντά στην απόσπαση του θετικού αποτελέσματος στα Γιάννινα και σίγουρα το τελικό 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε το παιχνίδι, με συνέπεια, στις τάξεις της ομάδας να επικρατεί στενοχώρια για την ήττα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μια ήττα που ουσιαστικά… αφαιρεί από τον Πλατανιά τη δυνατότητα να έχει αυτός τον πρώτο λόγο για την 6η θέση κι έτσι όλα πλέον μεταφέρονται στην 30η και τελευταία αγωνιστική, εκεί όπου οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ στα Περβόλια και παράλληλα προσβλέπουν στο να μην τα καταφέρουν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος στις εκτός έδρας αποστολές τους σε Ξάνθη και Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος) αντίστοιχα.

Στον Πλατανιά είναι φυσιολογικό να υπάρχει στενοχώρια για την ήττα, αφού βάσει της εικόνας και της εμφάνισης των δύο αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο, εάν έπρεπε να υπάρξει ένα αποτέλεσμα που να “λέει” την αλήθεια, αυτό θα ήταν ίσως η ισοπαλία. Οι ευκαιρίες εξάλλου είναι αναφανδόν υπέρ του Πλατανιά, ο οποίος ακόμα και στο 87’, μετά δηλαδή το 2-0 του ΠΑΣ, έχει δοκάρι, αλλά όση τύχη είχε σε άλλα παιχνίδια, δεν είχε σε αυτό το ματς.

Επίσης, ο Θανάσης Ντίνας παρότι δεν ήταν κακός και γενικώς έδειξε δραστήριος, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο μοιραίος παίκτης για τον Πλατανιά, αφού είχε αρκετές τελικές φάσεις με το μέρος του, ειδικότερα το ψηλοκρεμαστό πλασέ, που “μαζεύει” ο Περιστερίδης αλλά και το δοκάρι στο τέλος. Ο Ντίνας ο οποίος θα μπορούσε να είχε σκοράρει δηλαδή για τον Πλατανιά και να του χαρίσει αυτό που έψαχνε σε όλο το παιχνίδι και ήταν το γκολ!

Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί κανείς να “πει” κάτι για τον Πλατανιά… Ότι δεν προσπάθησε ή δεν ήταν καλός. Ηταν και.. παραήταν! Σε κάποια φάση του αγώνα, η NOVA βγάζει κάρτα με την κατοχή και είναι κοντά στο 70-30 υπέρ του Πλατανιά σε ματς εκτός έδρας, απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο και ο οποίος μόνο αδιάφορος δεν ήταν για τη νίκη! Γι’ αυτό λοιπόν, σημειώνουμε ξανά, ο ΠΑΣ ήταν απλώς πιο ουσιαστικός, έπαιξε στην κόντρα, κράτησε καλά πίσω και σε συνδυασμό φυσικά με το τρομερό παιχνίδι που έκανε ο Περιστερίδης (που σαν να ήθελε να δώσει “απάντηση” στον Πλατανιά για το ότι έφυγε), έφτασε εν τέλει στη νίκη.

Τι θέλει τώρα ο Πλατανιάς; Να του… κάτσει η μπίλια την τελευταία αγωνιστική! Αυτά που ζητάει, δεν είναι και τρομερά πράγματα, αλλά προέχει ο ίδιος να κερδίσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κι από εκεί και πέρα, ο θεός του ποδοσφαίρου θα είναι αυτός που θα αποφασίσει… 

Estrella