legea hor

«Να πάρει θέση ο Άρης και να καταδικάσει τα γεγονότα»

Παλαιόχωρα Άρης Σούδας | 20 Δεκεμβρίου 2016, 13:16

Με ανακοίνωσή της η Παλαιόχωρα καταγγέλλει τη στάση του πρώην αρχηγού του Άρη Σούδας (δεν τον κατονομάζει) προς τον συνεργάτη του Βασίλη Παπαδάκη και άλλοτε συμπαίκτη του στην ομάδα του λιμανιού Γιώργο Ζερβουδάκη.

planakis

Αναλυτικά η ανακοίνωση στην οποία υπάρχει και προσωπική δήλωση του Ζερβουδάκη:

«Με αφορμή τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην κατά τα άλλα συμπαθής ομάδα του Άρη Σούδας, ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας θέλει να εκφράσει την αηδία του για την άνανδρη και ξεφτιλισμένη στάση του πρώην αρχηγού του Άρη Σούδας, που ανεβασμένος πάνω σε ένα αγροτικό όχημα που του το είχαν ετοιμάσει πριν καν αρχίσει η αναμέτρηση και το είχαν τοποθετήσει πίσω ακριβώς από τον πάγκο της ομάδας μας, έβριζε, έφτυνε και πετούσε νερά στον προπονητή Γιώργο Ζερβουδάκη και σε όσους άλλους καθόταν εκεί.

Είναι περιττό να μπούμε σε λεπτομέρειες αυτών που φώναζε, γιατί δεν πρόκειται να πέσουμε στην κατάντια του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, που αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλντι στην ομάδα μας και επινόησε επιθετικό φάουλ σε φάση στο 88′ στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, το έπαιζε… κουφός, καθώς ο “κύριος” αυτός είχε ξεσηκώσει το γήπεδο όλο με τις χυδαιότητες του και παρά τις διαμαρτυρίες μας, δεν μπήκε καν στον κόπο να διακόψει ούτε για μια στιγμή την αναμέτρηση και να γίνουν συστάσεις από τους γηπεδούχους στον τραγικό και γραφικό αυτόν τύπο για να σταματήσει. Και φυσικά δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα, αφού ακόμα και ο ίδιος ο παρατηρητής έκανε ότι… κελαηδούσαν πουλάκια.

Επίσης η διοίκηση του Άρη Σούδας χωρίς να παίρνει θέση παρά μόνο 2 φορές αρκούμενη σε ένα χλιαρό «σταμάτα», σιγόνταρε με την απραξία και την σιωπή της αυτόν τον αστείο τύπο που μέχρι πέρυσι τον είχαν αρχηγό τους.

Περιμένουμε από τη διοίκηση του Άρη Σούδας να πάρει θέση και να καταδικάσει τα τραγικά αυτά γεγονότα, αλλά δεν περιμένουμε και πολλά από ανθρώπους που έβλεπαν να διαδραματίζονται όλα αυτά μπροστά τους και απλά γελούσαν και από την διοργανώτρια να ερευνήσει και να μοιράσει τις ευθύνες και τις συνέπειες των τραγικών αυτών γεγονότων.

Καθώς όλο το γήπεδο είδε ξεκάθαρα τι γινόταν.

Παρακάτω σας κοινοποιούμε και την προσωπική ανακοίνωση του προπονητή μας Γιώργου Ζερβουδάκη προς την διοίκηση του Άρη Σούδας και του εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη μας σε αυτήν την ξεφτιλισμένη επίθεση που δέχτηκε, καθώς και την φωτογραφία του κρεμασμένου κυρίου αυτού επί τω έργω..!

klothakis

«Έχω μάθει να είμαι ειλικρινής, να ζω με αξιοπρέπεια, να σέβομαι, να εκτιμώ και να δίνομαι σε αυτό που αγαπώ! Έδωσα την ψυχή μου για τον Άρη Σούδας, για τον Πανακρωτηριακό και τώρα για την Παλαιόχωρα. Θέλω να ρωτήσω τα μέλη του Δ.Σ. της πρώην ομάδας μου, αν συμφωνούν με τη στάση του πρώην συμπαίκτη μου και αρχηγού του Άρη Σούδας, με όσα έλεγε ή έκανε στην καρότσα του αγροτικού που ήταν κολλημένο στην πλάτη του πάγκου μας, πριν ακόμα φτάσουμε, κάτι που ασφαλώς αποδεικνύει προσχεδιασμένη κίνηση. Δεν γνωρίζω αν θα έπρεπε να απομακρυνθεί από εκεί με ευθύνη της ομάδας ή του παρατηρητή. Μπορεί και να επιτρέπεται… Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. του Άρη Σούδας, μπορούσατε όμως να μην επιτρέψετε να συμβούν αυτά, που γυρνάνε το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Αν διαφωνείτε με την εν λόγω συμπεριφορά, πάρτε θέση έστω κατόπιν εορτής! Ποτέ δεν είναι αργά! Αλλιώς είστε συνυπεύθυνοι, αφού παρόμοια πράγματα συνέβησαν και πέρσι. Εξάλλου, όπως έλεγε συνεχώς μέσα από τις βρισιές, τις απειλές και τις υπόλοιπες πράξεις του, θα με περιμένει και στο κύπελλο να με καλωσορίσει με τον ίδιο τρόπο…

Ζερβουδάκης Γιώργος-προπονητής ποδοσφαίρου»

Με σεβασμό σε αυτούς που τον αξίζουν,

Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας.

 

karta antonis garden