«Να πάνε σπίτια τους οι “12”»

Super League 1 13 Ιουνίου 2016, 2:04

Αδιαφορώντας για το κοινό συμφέρον, η ΕΠΟ σε μια προσπάθεια να δείξει σταθερή στη θέση της και παράλληλα ρίχνοντας το μπαλάκι στην UEFA, σχολίασε ως εξής την απόφαση των 12 μικρομεσαίων της Σούπερ Λιγκ για την αποχή από το νέο πρωτάθλημα.

«Οι προτάσεις είναι εκτός τόπου και χρόνου. Να πάνε στην UEFA να διαμαρτυρηθούν» σχολίαζαν στην Ομοσπονδία και πρόσθεταν: «Βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφο κανενός για να κατέβει στο πρωτάθλημα; Όποιος δεν θέλει, δεν κατεβαίνει. Η Ομοσπονδία θα συγκροτήσει την κατηγορία με τις διαδικασίες που προβλέπονται. Αν δηλώσουν ότι δεν θα κατέβουν, να πάνε σπίτι τους ή να πάνε στην Γ’ εθνική. Δεν μπορεί ξαφνικά να πει κάποιος δεν κατεβαίνω και να πάει στην Γ’ εθνική; Μπορεί;».

Στην Ομοσπονδία περιμένουν τη Δευτέρα 13/6 την επιστολή του Βορειοιρλανδού Τζον Γουόρντ, που πρόσφατα βρέθηκε στην Ελλάδα. Το μέλος της UEFA, υπεύθυνος για την συνθήκη διαιτησίας που έχει υπογράψει η ελληνική με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή ομοσπονδία, θα απορρίπτει και επίσημα τις προτάσεις της Super League για επαγγελματική διαιτησία. Στις προθέσεις των ιθυνόντων της ΕΠΟ είναι να δώσουν την επιστολή στην δημοσιότητα για να αποδείξουν ότι η αρνητική απάντηση προέρχεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και ότι η ελληνική δεν έχει ευθύνη.

Αν η γραμμή αυτή και η κόντρα των δύο πλευρών για την διαιτησία, συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσης ή αν κάποια (και ποια) από τις εμπλεκόμενες πλευρές βάλει νερό στο κρασί της, το άμεσο μέλλον θα δείξει.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad