«Να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομάδα»

Ίκαρος Μουρνιών | 2 Σεπτεμβρίου 2016, 20:00

Ανανέωση έκανε ο Ίκαρος Μουρνιών, που με τον Γιώργο Αγγελάκη στην τεχνική ηγεσία στοχεύει στη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό είναι και το ζητούμενο ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 35χρονος προπονητής στο athlitiko.gr: «Κάναμε μία ανανέωση εμείς και προσπαθούμε να φτιάξουμε μία καινούρια ομάδα, που να είναι ανταγωνιστική, με πολλά νέα παιδιά και να διεκδικούμε μέσα στο γήπεδο να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το Κύπελλο, όπου ο Ίκαρος θα αντιμετωπίσει ομάδες της ίδιας κατηγορίας: «Είναι ισοδύναμες οι ομάδες, αλλά και όλοι οι όμιλοι, ακόμα και οι θεωρητικά πιο “αδύναμοι” είναι ισοδύναμοι. Μας βρίσκει στη μέση της προετοιμασίας και νομίζω ότι όλες οι ομάδες ακόμα δεν είναι έτοιμες και θα είναι αμφίρροπα τα παιχνίδια».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, ειδικά με την Παλαιόχωρα και τον Πανακρωτηριακό, που συνδυάζουν την ποιότητα στο ρόστερ και προπονητές καλούς και διοικητική σταθερότητα. Είναι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Συν τη Σπάθα που είναι πολύ δυνατή, τον Αστέρα Μανολιόπουλου και να δούμε και τις παραδοσιακές δυνάμεις Μινώταυρο και Άρη Σούδας σε τι κατάσταση θα είναι, γιατί έκαναν και αυτοί ανανέωση».

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis