«Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωταθλημα»

ΕΘΚ | 19 Νοεμβρίου 2016, 22:39

Από τα βασικά "γρανάζια" στη μεσαία γραμμή του Σταμάτη Φλεμετάκη στην ΕΘΚ αποτελεί ο Μάρκος Γιαπιντζάκης την φετινή σεζόν, έχοντας εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί στην εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός μιλά στο athlitiko.gr για την παρουσία του στην ΕΘΚ και για τους στόχους που αυτή θέτει και που θα μπορούσαν ακόμα ν’ αφορούν και την άνοδο, εφόσον αυτή προκύψει μέσα από την πορεία του πρωταθλήματος.

giapintzakis goal

Ο Γιαπιντζάκης αποτελεί γέννημα-θρέμμα των ομάδων του Ακρωτηρίου, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Κ15 Πλατανιά, όπου αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από το πρωτάθλημα Κ15 της Supe League. Σημαντική παρουσία είχε και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους στόχους της ΕΘΚ:

Οι στόχοι που έχουμε θέσει στην ΕΘΚ από το καλοκαίρι ήταν η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και εφόσον όλα πάνε καλά να πάμε για το κάτι παραπάνω, που αυτό λέγεται άνοδος.

Για την βελτίωση της ομάδας από πέρσι:

Από πέρσι έχει γίνει μεγάλο βήμα έχει αλλάξει η ψυχολογία και το πώς βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Ακόμα ένας λόγος είναι η έλευση του προπονητή που μας έδωσε ψυχολογία και μας δούλεψε πάνω σε κάποια πράγματα.

ethk talos giapintzakis georgousakis

Για τους προσωπικούς στόχους του:

Οι δικοί μου στόχοι είναι με σιγά και σταθερά βήματα να παίξω επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο τωρινός μου στόχος είναι μέσα από την δουλειά και την αφοσίωση να “μεταπηδήσω” στον Πανακρωτηριακό.

Για το ποια θέση του ταιριάζει καλύτερα δεδομένου ότι φέτος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή ενώ πέρυσι έπαιζε στα πλάγια:

Νομίζω πως η θέση που μου ταιριάζει καλύτερα είναι στα πλάγια αν και φέτος πολλές φορές χρειάζομαι στο κέντρο. Δουλειά μου είναι να παίξω πάντως όπου χρειαστεί.

Για το παιχνίδι με τον Τιτάνα:

Το παιχνίδι με τον Τιτάνα είναι πολύ δύσκολο και καθοριστικό για την πορεία της ομάδας στο καλό σερί που έχει ξεκινήσει. Νομίζω πως ο καλύτερος θα κερδίσει.

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis