Μυρθιανός: Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις

Γ' Εθνική 28 Δεκεμβρίου 2020, 17:39

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και για το διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση λόγω της καραντίνας μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ρεθυμνιακού, Δημήτρης Μυρθιανός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 25χρονος παίκτης παραχώρησε συνέντευξη στη Facebook σελίδα της ομάδας του για τα όσα βιώνει λίγο πριν εκπνεύσει το 2020. Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμέναμε πως και πως την έναρξη του πρωταθλήματος, μετά από αρκετό καιρό, όπως και όλες οι ομάδες πιστεύω. Δυστυχώς προλάβαμε να παίξουμε μόνο τέσσερις αγωνιστικές σε ένα πρωτάθλημα που φάνηκε πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και μάλιστα χωρίς να έχει ξεκάθαρο φαβορί από την αρχή.

Όσον αφορά την ομάδα μας, σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε μία καλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά αυτό όχι απλά δεν μας απογοητεύει, αλλά αντίθετα μας πεισμώνει και μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όταν μας δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουμε ξανά επίσημα στα γήπεδα.

Γνωρίζουμε ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη όμως όλοι έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την εμπειρία μας και πίστη ότι θα καταφέρουμε να έχουμε μια καλή πορεία. Δυστυχώς ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με τον κορωνοϊό που δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσεται στο μέλλον και απλά κινείσαι σε ένα κλίμα αβεβαιότητας.

Οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, οικονομικά και αγωνιστικά, καθώς πρέπει να κρατηθούν σε ένα καλό επίπεδο, για ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρεις αν ξεκινήσει και αν καταφέρει να ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν ακόμη πολλές αγωνιστικές.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία που είναι και το πιο σημαντικό αγαθό. Ελπίζω η νέα χρονιά να φέρει παράλληλα και την σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα που περιλαμβάνει και την παρουσία μας στα γήπεδα. Καλές γιορτές σε όλους.»

Estrella