Μυροφορίδης: Ο Παπαδόπουλος ήταν ελεύθερος και τον πήρα τηλέφωνο για να συνεργαστούμε

Χανιά | 26 Φεβρουαρίου 2021, 18:08

Εξηγήσεις για την πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου έχει δώσει ο Παύλος Μυροφορίδης. «Καλός προπονητής και καλός άνθρωπος και θα βοηθήσει την ομάδα», είναι το σχόλιό του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Χανιά τοποθετήθηκε σχετικά, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis” στη Θεσσαλονίκη, όπου στάθηκε ειδικότερα στην αλλαγή σκυτάλης που υπήρξε στην τεχνική ηγεσία. Επίσης μίλησε για τον Αρη και τον ΠΑΟΚ.

Για τα Χανιά, είπε: «Καλός μου φίλος είναι και ο Αλέκος, το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο. Είχε φύγει από την Παναχαϊκή ο Παπαδόπουλος, μία μέρα μετά έφυγε ο Βοσνιάδης και αφού ήταν ελεύθερος ο Νίκος τον πήρα τηλέφωνο για να συνεργαστούμε. Η ομάδα λόγω συγκυριών δεν τα έχει πάει καλά μέχρι στιγμής. Και με τους δύο τα έχω πάει καλά, ξέρω πως ο Νίκος είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος και θα βοηθήσει την ομάδα. Οι τοπικοί παράγοντες βοηθούν, κυρίως ο πρόεδρος, υπάρχει οργάνωση εδώ. Τα Χανιά είναι ο παράδεισος αλλά όταν σου λείπει η οικογένειά σου είναι δύσκολο».

Για τη μάχη της 2ης θέσης στη ΣΛ1, σχολίασε: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Αρης, είναι πλήρης ομάδα, τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία ενώ έχει το 5ο μπάτζετ του πρωταθλήματος. Αν είσαι έξυπνος και λειτουργείς σωστά, όπως κάνει ο Καρυπίδης, μπορείς να φτιάξεις και να εξελίξεις μια ομάδα. Εχω ξαναπεί πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εγκλήματα, όπως και η ΑΕΚ παλιότερα. Δεν μπορεί μια ομάδα πρωταθλήτρια να την αδειάζεις μέσα σε ένα χρόνο. Εύχομαι να περάσει στο Κύπελλο ο Αρης γιατί θα τον βοηθήσει ψυχολογικά για να φτάσει στην 2η θέση. Αν περάσει τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο θα πάρει την 2η θέση, αλλιώς εκεί θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania