Μυροφορίδης: Φοβόμουν το ματς με τον Κισσαμικό

Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 10 Απριλίου 2017, 20:08

Ως το "πιο δύσκολο παιχνίδι" του Απόλλωνα στη Ριζούπολη χαρακτήρισε τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Κισσαμικό ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος δεν έκρυψε ότι "το φοβόταν το ματς".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena fm 89,4” της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα, Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος μίλησε τόσο για την χτεσινή νίκη του Απόλλωνα επί του Κισσαμικού, όσο και για την μάχη της ανόδου. Οι δηλώσεις του:

«Δεν πρέπει να έχουμε έπαρση. Δεν έχουμε χάσει στο πρωτάθλημα και αυτό είναι αξιοθαύμαστο. Χθες φοβόμουν το ματς με τον Κισσαμικό. Ήταν το πιο δύσκολό μας ματς εντός έδρας. Κερδίσαμε, είχαμε και δυο δοκάρια, συνεχίζουμε. Έχει ακόμα πολλά ματς μπροστά.

Δύσκολα όλα. Πετάει χαρταετό όποιος πει θα πάω έτσι εύκολα να πάρω τα ματς. Να είμαστε ξεκάθαροι. Μπορεί να ψιλοσπρώχνεται μια ομάδα αλλά δεν μπορεί ούτε ο Άρης, ούτε η Λαμία ούτε κανένας να σπρώχνεται σε 25 ματς. Εγώ εχθές μπορούσα να χάσω.

Έχω πάρει 5 ματς στο 90′. Προκαλώ την τύχη μου. Το παλεύω μέχρι τέλους. Ας το κάνει και ο άλλος. Το ματς Αγροτικός – Λαμία είναι καθοριστικό. Όλα τα ματς βέβαια είναι καθοριστικά.

Η ομάδα μου έχει ένα αβαντάζ που το έχει κερδίσει. Έχουμε μια μεγαλύτερη άνεση. Τη Λαμία “την παίρνει” να κάνει δυο γκέλες. Εμείς το ίδιο. Ο Άρης παίζει με το πιστόλι στον κρόταφο.

Μπορεί ο Άρης να κάνει 8 νίκες; Δεν μπορεί για εμένα. Αγωνιστικά το λέω. Όλοι μπορούμε να χάσουμε παντού. Η δικιά μου γκέλα αν γίνει δε θα στοιχίσει όσο αυτή του Άρη.

Έχω το περιθώριο γκέλας. Ο Άρης δεν το έχει. Εύχομαι στον Ηρακλή να μείνει στην κατηγορία. Το έλεγα ότι θα μείνει. Αγαπάω όλα τα παιδιά που είχα εκεί.»

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards