Μυριοκεφαλιτάκη σταθερά στις επιλογές της Εθνικής γυναικών

Πόλο 5 Μαρτίου 2025, 17:09

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, καθώς βρίσκεται και πάλι στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Χάρη Παυλίδη.

Kritiko Ergastiri

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε τις 20 αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις προετοιμασίας της Εθνικής, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά από το Σάββατο 8 Μαρτίου έως την Τρίτη 11 του μήνα. Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκεται για ακόμη μία φορά η Ρεθυμνιώτισσα αθλήτρια του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή παρουσία της στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας.

Η ανάρτηση της ΚΟΕ:

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χάρης Παυλίδης κάλεσε 20 αθλήτριες για προπονήσεις προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Το πρώτο ραντεβού είναι για το Σάββατο 8/3/2025 και ώρα 09:30, στο καταδυτήριο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά ενώ οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 11/3/2025.

Πρόκειται για τις αθλήτριες:

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ: Πάτρα Μαρία, Σταματοπούλου Ιωάννα, Χαλδαίου Νεφέλη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τζωρτζακάκη Ζωή

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ: Τζούρκα Αλεξία Ευγενία, Τσιμάρα Ευδοκία.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Αγγελίδη Φοίβη, Γιαννοπούλου Αθηνά, Κοτσιώνη Μαρίνα, Ξενάκη Ελένη, Φουντωτού Ελευθερία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ: Κουρέτα Διονυσία, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Νίνου Ειρήνη, Πλευρίτου Βασιλική, Σάντα Στεφανία, Σιούτη Χριστίνα, Τορνάρου Σοφία, Τριχά Φωτεινή.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ): Πλευρίτου Ελευθερία.

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad