Μυριδάκης: Στην αρχή δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο, τώρα έχουμε δεθεί

Δάφνη | 6 Δεκεμβρίου 2017, 21:21

Ο μεγάλος ηγέτης της Δάφνης, όχι μόνο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Νέο Ηρακλή που σημείωσε καρέ τερμάτων, αλλά γενικότερα στη φετινή σεζόν αποδεικνύεται ο Γιάννης Μυριδάκης, που ανέβηκε μάλιστα και στην κορυφή της λίστας των σκόρερ με 11 γκολ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μιλά στο athlitiko για το επίτευγμα των τεσσάρων γκολ σε ένα ματς, την πορεία της ομάδας του και την μεταλλαγή από το πολύ κακό ξεκίνημα στην πολύ καλή πλέον πορεία, ενώ στο τέλος μας σχολιάζει το πώς ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από δύο χρόνια.  

Ακόμα μία νίκη η ομάδα σου, ωστόσο σημαντικό επίτευγμα τα τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι για έναν ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα μας είναι σε πολύ κατάσταση, σκοράραμε αρκετά γκολ στο ματς με τον Νέο Ηρακλή και γενικότερα βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα. Όσο για τα τέσσερα γκολ μου, με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου, καθώς η ομάδα παίζει πάντα ρόλο σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα μας πάει πολύ καλά χάρη και στον προπονητή μας που καταλαβαίνει τις άλλες ομάδες και μας εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε.

Η Δάφνη έκανε ένα κακό ξεκίνημα, όμως στην πορεία βρήκε τα πατήματά της και πλέον έχει μπει σε έναν πολύ καλό ρυθμό. Τι άλλαξε από τότε;

Ήμασταν καινούριοι σαν ομάδα στο ξεκίνημα. Δεν ήξερε ο ένας τον άλλο στις πρώτες αγωνιστικές. Είχαμε και καποιους τραυματισμούς, ήμουν κι εγώ εκτός. Ετσι για ένα μήνα περίπου ήμασταν σε δύσκολη φάση με το να μην γνωριζόμαστε. Τώρα δέσαμε, ξέρουμε ο ένας τον άλλο και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε σαν ομάδα.

Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα που είναι αρκετά ανταγωνιστικό φέτος με πολλές ομάδες να βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία;

Υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, που είναι αρκετά κοντά. Αυτές με πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν παίκτες-κλειδιά και αυτό φαίνεται σε κάθε αγωνιστική που γίνεται.

Τέλος, κάνε μας ένα σχόλιο για τον τραυματισμό που έιχες πριν μερικά χρόνια. Τι μήνυμα θέλεις να περάσεις στον κόσμο, έχοντας ξεπεράσει πλέον αυτό το γεγονός;

Ο τραυματισμός ήταν σοβαρός και όπως κάθε ποδοσφαιριστής περνάει δύσκολα, έτσι ήμουν και εγώ. Το ποδόσφαιρο ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν τότε. Για μένα έτρεχε το θέμα της δουλειάς, δεν είμαστε επαγγελματίες, όπως καταλαβαίνει ο κόσμος. Κατάφερα με δουλειά να το ξεπεράσω. Είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να τα καταφέρνεις, κάτι που έκανα και εγώ.

 

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad