Μυριδάκης-Καλυκάκης 4-2!

Νέος Ηρακλής Δάφνη | 3 Δεκεμβρίου 2017, 18:53

Στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας συνεχίζει να διατηρείται η Δάφνη που παρά το γεγονός ότι είδε τον Νέο Ηρακλή να επιστρέφει από το δικό της 2-0 στα ξεκίνημα, αφού κατάφερε τελικά να πάρει το ματς στο τέλος με 4-2.

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Μυριδάκη που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Δάφνης, τα δύο με εκτελέσεις φάουλ.

Νωρίς στο 8΄η Δάφνη μπήκε σε θέση οδηγού με το φάουλ του Μυριδάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης από πάσα του Σταματάκη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 30′.

Ο Νέος Ηρακλής είχε σκόρερ και στα δύο γκολ τον Νίκο Καλυκάκη, καθώς ήταν αυτός που μείωσε αρχικά στο 32′ σε 2-1 και ισοφάρισε στο 55′ σε 2-2.

Η Δάφνη ωστόσο έφτασε στην επίτευξη ακόμα δύο τερμάτων στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα με τον Μυριδάκη να σκοράρει για τρίτη φορά στο 76′ ξανά με φάουλ και να σφραγίζει τη νίκη στο 84′ (4-2).

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκαν οι δύο ομάδες σχετικά με τη διαιτησία μετά το παιχνίδι.

Δάφνη (Τάκης Λαζαρίδης): Συγγελάκης, Καλαϊτζιδάκης, Ι. Κοκολάκης, Μ. Κοκολάκης (65΄Αλεξόπουλος), Κουγεντάκης, Σταματάκης, Μπουντακόπουλος, Μυριδάκης (87′ Κοκκινάκης), Ζαλισβίλι, Καραθανάσης (60′ Μαρινάκης), Γιανναράκης

Νέος Ηρακλής (Γιώργος Τζατζιμάκης): Στ. Κωνσταντουδάκης, Ποποδάκης, Δελήμπασης, Αμαξόπουλος, Περ. Παπαδάκης (85′ Γρ. Παπαδάκης), Ι. Κωνσταντουδάκης (85′ Κουτούζος), Λαφαζάνης, Γεωργίου (75′ Ντουντουνάκης), Ν. Καλυκάκης, Διούδης, Μαυρίκος (65′ Πολάκης)

 

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad