Μυκονιάτης: Επιτακτική η νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Ρέθυμνο Cretan Kings | 13 Δεκεμβρίου 2019, 21:01

Το Ρέθυμνο Cretan Kings αναζητά την 4η νίκη στο πρωτάθλημα υποδεχόμενο το Σάββατο τον Ιωνικό. Ο Σταύρος Μυκονιάτης μιλά τόσο για την αναμέτρηση (χαρακτηρίζοντας τη νίκη ως επιτακτική) όσο και για την κοινωνική δράση της Κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού του προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκου στην επίσημη ιστοσελίδα της Κρητικής ΚΑΕ:

«Η ανάγκη για τη νίκη είναι επιτακτική. Μέσα στο “σπίτι” μας έχουμε άλλη εικόνα και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις εδώ μέσα. Η ανάγκη για τους βαθμούς μας κάνει στο να βγούμε πολύ συγκεντρωμένοι σχετικά με αυτά που έχουμε σχεδιάσει, στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον Ιωνικό.

Είναι μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες όπως ο Μαυροκεφαλίδης, ο Μπαρτ, ο Τζόουνς, ο Σάφτενααρ και άλλα παιδιά που ξέρουν το πρωτάθλημα και οι παραστάσεις τους είναι πολύ πλούσιες. Εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στην έδρα μας, να βγάλουμε το καλό αμυντικό μας πρόσωπο και να τους κρατήσουμε όσο πιο χαμηλά γίνεται στο σκορ.

Παράλληλα, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε τις επιθετικές ικανότητες μας στο άλλο μισό του γηπέδου. Θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έρθει έτσι όπως το έχουμε σχεδιάσει και θα πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε τόσο ανάγκη.

Επίσης, θα ήθελα να τονίσω τη σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση της ομάδας μας. Οι φίλαθλοι καλούνται να φέρουν από μία σακούλα τρόφιμα, αντί αγοράς εισιτηρίου, τα οποία θα διατεθούν στα συσσίτια της πόλης μας. Για αυτόν τον λόγο, ζητάμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να προσφέρει όσο μπορεί σε αυτήν την προσπάθεια.»

zgas

Rabona ad