Μπράουν: Αν έχουμε την ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτούμε

ΟΦΗ | 18 Οκτωβρίου 2019, 17:54

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Κρις Μπράουν, αναλύοντας τον προσεχή αντίπαλο της Κρητικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο αν ωφέλησε η διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Κρις Μπράουν μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV. Διαβάστε και δείτε σε βίντεο τι λέει ο αμυντικός της Κρητικής ομάδας για την ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευθεί ο ΟΦΗ, για τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς και για την ποιότητα των γηπεδούχων:

«Το γεγονός ότι είχαμε κάποιες ημέρες ξεκούρασης μετά από μία καλή αρχή και μετά από πολλές προπονήσεις ήταν καλό για εμάς για να δούμε τις οικογένειές μας και να ξεκουραστούμε λίγο. Παρακολούθησα τον αγωνα με την Τότεναμ για το Champions League.

Η Τότεναμ είναι μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι μας ταιριάζει αυτό, καθώς κι εμείς είμαστε ομάδα που μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος και μία ευκαιρία για εμάς. Έχουν δώσει περισσότερα παιχνίδια. Είναι επαγγελματίες και προπονούνται συνεχώς. Δεν είναι κουρασμένοι, μπορούν να το διαχειριστούν πολύ καλά. Δεν παίζει ρόλο αν έχουν περισσότερα ή λιγότερα παιχνίδια από εμάς.

Αν έχουμε την ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Το “κλειδί” είναι ότι είμαστε ομάδα. Παίζουμε ποδόσφαιρο, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον κι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, κάτι που είναι προφανές. Το παιχνίδι είναι το ευκολότερο κομμάτι. Το δυσκολότερο είναι η προπόνηση, η οποία είναι άψογη, άρα αυτό είναι το “κλειδί”.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad