Μπραουδάκης: Να προσεχθούν παραπάνω τα ταλέντα στα Χανιά

Χανιά | 7 Νοεμβρίου 2022, 20:16

Για το πρώτο ματς της χρονιάς απέναντι στην Παναχαϊκή μιλά στο athlitiko ο Γιάννης Μπραουδάκης.

/Bella Pizza

Ο 17χρονος Χανιώτης δεξιός μπακ αγωνίστηκε για λογαριασμό της Κ19 των Χανίων, όντας από αυτούς που είχαν μια καλή απόδοση, παρότι αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κατά την άποψη του Μπραουδάκη το ταλέντο που υπάρχει στα Χανιά είναι πλούσιο, αλλά πρέπει να προσεχθεί παραπάνω όπως σημειώνει.

Επίσης, σημαντικό αυτό που επισημαίνει ότι αρκετοί από τους παίκτες που βρίσκονται στην Κ19 θα μπορούσαν να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα στο μέλλον.

Γιάννη, ισοπαλία στην πρεμιέρα για την ομάδα Κ19 των Χανίων στο ματς με την Παναχαϊκή. Είσαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα;

Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς παίζαμε με μια ομάδα σίγουρα πιο προετοιμασμένη από εμάς.

Ηταν σημαντικό για την ομάδα σου πως παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ θα μπορούσε ίσως να έχει σημειώσει και ένα τρίτο τέρμα. Είναι έτσι τα πράγματα για σένα;

Πολύ σημαντικό πως παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μπορέσαμε να πάρουμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι και να δημιουργήσουμε κι άλλες φάσεις για ένα τρίτο γκολ.

Ποιος είναι ο φετινός σας στόχος στο πρωτάθλημα, τι θα θέλατε να πετύχετε και πώς θα νιώσετε ευχαριστημένοι;

Φετινός στόχος της ομάδας είναι να πάρουμε πράγματα από τον προπονητή μας και από την ομάδα έτσι ώστε να έχουμε μια γεμάτη χρονιά και να την τελειώσουμε με χαμόγελο. Εχουμε καλό κλίμα σαν ομάδα και γιατί όχι να μην πάμε καλά και στο πρωτάθλημα, είναι στο χέρι μας.

Σε αυτό το παιχνίδι είχες κι εσύ μια πολύ καλή απόδοση, παρότι αποβλήθηκες στο τέλος. Τι έχεις να πεις;

Ολη η ομάδα έπαιζε με πάθος και αυτό βοήθησε στο να έχουμε μια καλή απόδοση όσο για την αποβολή μου θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου που τους άφησα με 10 από απροσεξία μου.

Ησουν μέλος και της μικτής. Τι έχεις να θυμάσαι;

Ημουν στην Κ14 της μικτής τότε. Εχω να πω πως είναι αξέχαστη εμπειρία και θεωρώ πως είναι τιμή για κάθε παιδί να εκπροσωπεί τον νόμο του να μάθει πολλά νέα πράγματα τα οποία δεν θα τα μάθαινε αλλιώς.

Θεωρείτε ως ποδοσφαιριστές της Κ19 ότι μπορείτε κάποιοι από εσάς να υπογράψετε επαγγελματικό συμβόλαιο και να ανεβείτε στην πρώτη ομάδα; Το σκέφτεστε αυτό;

Σίγουρα το σκεφτόμαστε και όσοι έρχονται στην Κ19 των Χανίων πιστεύω έχουν στόχο να πάνε στην μεγάλη ομάδα και να γίνουν επαγγελματίες. Με πολύ προσπάθεια και επιμονή θα ανέβουν σίγουρα κάποιοι από εμάς.

Πού θα ήθελες να φτάσεις στο ποδόσφαιρο, έχεις κάποιο στόχο;

Στόχος μου είναι να μπορέσω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται και να το πάω σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τελευταία ερώτηση Γιάννη για τους Χανιώτες ποδοσφαιριστές… Ποια είναι η άποψή σου, πιστεύεις ότι υπάρχει ταλέντο που αξιοποιείται; Εχουμε εξάλλου δύο δικούς μας παίκτες στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό…

Στα Χανιά υπάρχει πολύ ταλέντο που θα πρέπει να προσεχτεί παραπάνω και να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά με ταλέντο και ν’ αξιοποιηθούν σωστά για να μπορέσουν να διακριθούν περισσότερα παιδιά από τα Χανιά.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad