Μπουρσέλης… με το σπαθί του!

Χανιά | 30 Μαΐου 2023, 15:25

Ως το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής παρουσίας που έχει μέχρι σήμερα στην ομάδα των Χανίων μπορεί να χαρακτηριστεί το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Κηφισιά, αλλά και η νέα πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Ζηρίνειο ο Αντώνης Μπουρσέλης.  

/Bella Pizza

Ο 29χρονος επιθετικός ο οποίος αποτελεί μία από τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο για τα Χανιά εξελίσσεται ως μία από τις πιο σημαντικές ουσιαστικά που υπήρξαν, όπως άλλωστε μαρτυρούν οι ίδιες οι εμφανίσεις του με τη φανέλα των Χανίων! Αν και είναι αλήθεια πως αυτό ισχύει από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στην ομάδα, ένα παραπάνω όμως τον τελευταίο καιρό, ο Μπουρσέλης δείχνει ποδοσφαιριστής που το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει τουλάχιστον να αγωνίζεται σ’ αυτή την κατηγορία, καθώς υπενθυμίζεται ότι στα Χανιά μεταπήδησε προερχόμενος από τον Αλμυρό, έπαιζε δηλαδή σε ομάδα Γ’ Εθνικής κι αυτό δεν έχει να κάνει με το να αδικηθούν οι δυνατότητες του Αλμυρού…

Ο Μπουρσέλης έχει συνολικά σκοράρει μέχρι στιγμής 3 γκολ με τα Χανιά σε 18 παιχνίδια όπου έχει κληθεί να παίξει, τα 15 από τα οποία είναι ως βασικός. Ουσιαστικά μαζί με τον Αγγελο Κόλα δείχνουν αυτή τη στιγμή να είναι οι πιο φορμαρισμένοι εξτρέμ για τα Χανιά, θέτοντας από την πλευρά του ειδικότερα ο “Μπούρσε” σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να είναι στην ομάδα της επόμενης περιόδου.

Για το θέμα αυτό αποφάσεις ουσιαστικά δεν υπάρχουν και όλα αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά και το πώς θα είναι η μορφή του ρόστερ την επόμενη περίοδο. Αλλωστε, για ένα τόσο λεπτό θέμα δεν θα μπορούσε να γίνει συζήτηση τη δεδομένη χρονική περίοδο, παρ’ όλα αυτά με δεδομένο όπως έχει ειπωθεί από τα Χανιά ότι όλοι οι παίκτες θα πρέπει να επιβεβαιώνουν με την αγωνιστικότητα τους το ότι αξίζουν να έχουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας που επιδιώκεται να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μπουρσέλης δείχνει να είναι από τους βασικότερους υποψηφίους για να παραμείνει στα Χανιά.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad