Μπουρσέλης η 7η ανανέωση στον ΟΦΗ

Football League 29 Ιουνίου 2016, 16:48

Μία - μία προχωρούν οι ανανεώσεις στον ΟΦΗ, με τον Αντώνη Μπουρσέλη να ανακοινώνεται ότι θα είναι μέλος της ομάδας και τη νέα περίοδο.

Ο 22χρονος μέσος γίνεται έτσι η 7η ανανέωση για τον ΟΦΗ μετά τους Κοιλιάρα, Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη και Φαζό, ενώ ως γνωστόν έχει αποκτηθεί ο Ογκμποε.

Η ανακοίνωση από τον ΟΦΗ είναι η εξής:

«Ενας ακόμη παίκτης του ΟΦΗ με προοπτική και μέλλον συνεχίζει στην κρητική ομάδα. Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος συνεχίζει στο ρόστερ του ΟΦΗ και για την επόμενη χρονιά.

Ο Μπουρσέλης μετά από συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Λαμπράκη την Τετάρτη (29/6) το πρωί, συμφώνησε να συνεχίσει στον ΟΦΗ για ένα ακόμη χρόνο.

Ο 22χρονος μέσος με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr, ανέφερε πως “είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει και αυτό είναι κάτι που έχω πει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω και εγώ να διακριθώ μέσα από αυτήν. Θα παίξουμε σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Footballleague, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Nα έχουμε όλοι υγεία και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά”

Ο Αντώνης Μπουρσέλης, είναι ο έβδομος παίκτης που ανανεώνει στον ΟΦΗ μετά τους Κοιλιάρα, Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, οι οποίοι έχουν ήδη κλείσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Ογκμποε».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad