Μπουνάκης: Δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει η Γ’ Εθνική

Γ' Εθνική 20 Νοε 2020, 11:45

«Εγιναν πολλά λάθη όλο το προηγούμενο διάστημα γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Γιούχτα, Νίκος Μπουνάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ευθύνες σε Πολιτεία, ΕΠΟ αλλά και στις ίδιες τις ομάδες καταλόγισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Γιούχτα, Νίκος Μπουνάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει.

Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη”: «Βλέπαμε κόσμο να κρέμεται σαν τα σταφύλια γύρω από τα κάγκελα των γηπέδων, αλλά δεν κάναμε τίποτα για να προστατευτούμε». Καταλήγοντας δε υπογράμμισε πως, «αν θέλουμε να βλέπουμε την κατάσταση ρεαλιστικά, δεν έπρεπε να μπει κανείς στην διαδικασία να χτίζει ομάδες, να κάνει όνειρα και να βάζει στόχους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Γιούχτα:

«Εγιναν πολλά λάθη όλο το προηγούμενο διάστημα γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Λάθη από την κυβέρνηση και από την ΕΠΟ. Λάθος εκτιμήσεις και από εμάς, τις διοικήσεις των σωματείων. Βλέπαμε μπροστά μας και υψωνόταν ένα παγόβουνο αλλά δεν κάναμε τίποτα για να προστατευτούμε. Μας είπαν ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς θεατές και φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε κόσμο να κρέμεται σαν τα σταφύλια γύρω από τα κάγκελα των γηπέδων. Ηξεραν όλοι ότι θα έρθει το δεύτερο κύμα πανδημίας, όπως βλέπαμε και στις ευρωπαϊκές χώρες.

Τελικά φτάσαμε στο παρόν όπου δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, ούτε οργανωμένη μορφή αθλητισμού. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει. Μπορεί αυτό που λέω να είναι στενάχωρο, γιατί πραγματικά στις λίγες αγωνιστικές που έγιναν, είδαμε ότι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά αν θέλουμε να βλέπουμε την κατάσταση ρεαλιστικά, δεν έπρεπε να μπει κανείς στην διαδικασία να χτίζει ομάδες, να κάνει όνειρα και να βάζει στόχους»…

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad