Μπουγαΐδης: Θα φύγουμε γρήγορα από αυτή τη βαθμολογική θέση

Χανιά | 12 Μαρτίου 2017, 21:23

Αισιόδοξος για τη συνέχεια της προσπάθειας του Κισσαμικού στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

/Bella Pizza

Ο υψηλόσωμος αμυντικός της χανιώτικης ομάδας επέστρεψε σε γνωστά… λημέρια, αφού από τον Άρη ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι στο οποίο, όπως είπε κι ο προπονητής μας, γνωρίζαμε πολύ καλά πως θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε παιδιά και προσωπικότητες οι οποίες θα τα έδιναν όλα γιατί ο Άρης είχε ανάγκη αυτούς τους βαθμούς και γενικά πολλούς βαθμούς για να μπορέσει να καλύψει αυτή τη διαφορά. Εμείς είχαμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη και σίγουρα κάποια παιδιά ήταν περισσότερο κουρασμένα. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε  να κρατήσουμε το μηδέν για να μπορέσουμε να “μεταφέρουμε” το άγχος στους παίκτες του Άρη, που είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Όπως είπε κι ο προπονητής μας όμως έχουμε κι εμείς πολύ μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Η εικόνα μας θεωρώ πως ήταν τέτοια που και σ’ αυτό το ματς, όπως και με τη Λαμία, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους πόντους. Θεωρώ κατά την ταπεινή μου άποψη ότι η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί. Μπορεί να είμαι μόλις ένα μήνα στην ομάδα, αλλά η ομάδα έχει προσωπικότητες που έχουν την εμπειρία κι επειδή είμαστε ενωμένοι θεωρώ ότι θα φύγουμε γρήγορα από αυτή τη βαθμολογική θέση και θα πάρουμε περισσότερους πόντους, για να μπορέσουμε να είμαστε ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικοί και με τις υπόλοιπες ομάδες».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad