Μποτωνάκης: Το ματς κρίθηκε στην αποφασιστικότητά μας

Παλαιόχωρα | 6 Φεβρουαρίου 2017, 22:11

Από τους πρωταγωνιστές της Παλαιόχωρας στο ντέρμπι με τον Πανακρωτηριακό, ήταν ένας παίκτης που αγωνίστηκε σε δύο διοφορετικές θητείες στην ομάδα του Ακρωτηρίου, ο Γιάννης Μποτωνάκης που συνέβαλλε και αυτός στη νίκη της ομάδας του με τη σημαντική παρουσία που είχε στο ματς.

Από τα δικά του πόδια ουσιαστικά ξεκίνησε και το πρώτο γκολ, το οποίο πέτυχε τελικά ο Ψαράκης που σήκωσε στο πόδι… όλη την Παλαιόχωρα.

Ο «Μπότω» μετά τη λήξη του ματς σε δηλώσεις του στο athlitiko απέδωσε τη νίκη στην αποφασιστικότητα που είχε αυτός και οι συμπαίκτες του στη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να έρθει αυτή η εμφάνιση και οι 3 βαθμοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ίδιος:

“Ήταν μία γιορτή εδώ στο χωριό, ήταν ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι με κόσμο από τις δύο ομάδες, μία γιορτή πραγματικά που δείχνει πλέον ότι η Παλαιόχωρα έχει αλλάξει επίπεδο. Δυστυχώς η κακοκαιρία δεν βοήθησε τον αγωνιστικό χώρο για να είναι έτσι όπως πρέπει.

Δώσαμε μία μεγάλη μάχη συγχαρητήρια και στον αντίπαλο που είναι μία πολύ καλή ομάδα όπως και εμείς. Νομίζω το ματς κρίθηκε στην αποφασιστικότητα μας και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλο. Ήταν ένας τελικός και έχουμε ακόμα άλλους 11″.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad