Μποροβήλος: Οριστική η συμφωνία για το στοίχημα

Super League 1 30 Οκτωβρίου 2020, 19:26

Ο Γιώργος Μποροβήλος μετέφερε την πληροφόρηση που έχει για οριστική συμφωνία στο να παίρνουν οι ΠΑΕ ποσοστό από το στοίχημα, ξεκαθαρίζει όμως ότι χωρίς τις απαραίτητες υπογραφές δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό κι ότι τα πάντα θα κριθούν από την κυβέρνηση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα του ποσοστού των ΠΑΕ από το στοίχημα. Αναλυτικά όσα είπε επί του θέματος:

Για τα χρήματα που αναμένεται να πάρουν οι ομάδες της Super League από τις στοιχηματικές εταιρίες: «Είναι δυνατόν μία στοιχηματική εταιρία να βγάζει χρήματα στην πλάτη των σωματείων; Δεν γίνεται να μην υπάρχει όφελος για τις ομάδες.

Οι ομάδες τώρα δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ. Δεν μπορούν να την πληρώνουν οι ομάδες. Να μην μας χρησιμοποιούν και να μην μας δίνουν. Η ομάδα χρησιμοποιείται, ο φίλαθλος παίζει την ομάδα, οι στοιχηματικές κερδίζουν και εμείς δεν παίρνουμε τίποτα.»

Για το αν είναι οριστική αυτή η συμφωνία: «Αυτές είναι οι πληροφορίες. Αλλά μέχρι να τις δούμε γραμμένες και να μιλάμε για γεγονός υπάρχει δρόμος. Είναι ξεκάθαρα θέμα κυβέρνησης αυτήν την στιγμή.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania