Μποροβήλος: «Εμφατική νίκη και εξαιρετική απόδοση»

Super League 1 27 Αυγούστου 2023, 19:23

Τον φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης για την παρουσία του στο γήπεδο και τη στήριξη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ευχαριστεί, μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, ο Αστέρας.

Η ευχαριστήρια δήλωση του Δημήτρη Μποροβήλου κάνει λόγο για «όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά» «εξαιρετική απόδοση» και «εμφατική νίκη». Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η ομάδα μας χθες μάς χάρισε μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά, με τρία γκολ, εμφατική νίκη και εξαιρετική απόδοση, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αλλά τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο όμορφο, χωρίς την παρουσία τη δική σας.

Χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του Αστέρα. Ευχαριστούμε πολύ για το βροντερό παρών σας. Ευχαριστούμε πολύ για τη φωνή σας, για τη στήριξη στην ομάδα, για το πάθος, για την αγάπη σας για τον Αστέρα.

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών της πόλης μας. Η παρουσία των μικρών μας φίλων στις κερκίδες του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” δημιουργεί μία νέα ευθύνη σε όλους εμάς. Να καταφέρουμε να κάνουμε την παρουσία σας στο γήπεδο αφενός μόνιμη, αλλά κυρίως ευχάριστη και γεμάτη ενέργεια.

Όπως αυτή που είχατε χθες, σπρώχνοντας την ομάδας μας στη νίκη. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο παιχνίδι στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad