Μποροβήλος: Δεν πάει άλλο, ανοίξτε τα γήπεδα

Super League 1 1 Απριλίου 2021, 22:37

Στο ενδεχόμενο να "ανοίξουν" τα γήπεδα, για έστω ένα μικρό ποσοστό φιλάθλων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στον ραδιοφωνικό “αέρα” του Metropolis 95,5 για το θέμα της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα (στο οποίο αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης). Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ναι. Ήρθε η ώρα. Από εκεί και πέρα, μένει να καθοριστεί ο τρόπος και το ποσοστό. Οι λοιμωξιολόγοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτό. Μπορεί να γίνει ένα rapid test, να τηρούνται αποστάσεις και να φορούν οι φίλαθλοι μάσκες.

Εφόσον τηρηθούν μέτρα μπορεί να ανοίξει το ποδόσφαιρο και να αρχίσει να ανοίγει συνολικά η κοινωνία. Μπορεί να μπαίνει ένα μικρό ποσοστό, αυτό θα δώσει και ψυχολογία. Όχι μόνο σε αυτούς που θα μπουν. Βλέποντας και ο τηλεθεατής αυτή την εικόνα, του δημιουργείται η αίσθηση ότι μπαίνουμε στην κανονικότητα.

Θα είναι καλό για όλους. Έχουμε την ανάγκη να δούμε την κανονικότητα να έρχεται. Πρέπει, βέβαια, να τηρηθούν οι κανόνες. Δεν πάει άλλο η κοινωνία να είναι κλειστή. Θα έχουμε αντίθετα αποτελέσματα.

Το ποδόσφαιρο σεβάστηκε τον τομέα της υγείας, αλλά πρέπει να δούμε πως θα επιστρέψουμε σε μία μερική κανονικότητα. Έχουμε γίνει, πλέον, αρκετά σοφοί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εφόσον αυτό διαφυλαχτεί και από τις ΠΑΕ, ήρθε η ώρα και για το ποδόσφαιρο να ανοίξει.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad