Μποντούρι: Γιατί όχι και την έκπληξη ο Πλατανιάς;

Πλατανιάς | 9 Απριλίου 2021, 22:13

Ενα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πλατανιά, ο Ντίλιαν Μποντούρι μιλά στο athlitko, λίγα 24ωρα πριν από την επανέναρξη της Γ' Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναφερόμενος στις πρώτες του εντυπώσεις για τον Πλατανιά, κάνει ειδική αναφορά στην οργάνωση της ομάδας, ενώ δηλώνει αισιόδοξος για την επιστροφή και την παρουσία των “ερυθρολεύκων” στο πρωτάθλημα.

Ο Μποντούρι είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα των Χανίων και καλείται πλέον να προσδώσει λύσεις για τον Γιώργο Κόλτζο στη γραμμή της επίθεσης σε μια ομάδα που αγωνίζεται μια κατηγορία ψηλότερα.

Για τη μεταπήδησή του στον Πλατανιά: «Ηταν κάτι που που το θεωρούσα αναμενόμενο κάποια στιγμή. Τα τελευταία πέντε χρόνια είχα φτάσει κι άλλες φορές κοντά σε ομάδες ανάλογης κατηγορίας αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν είχα τότε τη δυνατότητα να κάνω αυτό το βήμα παραπάνω».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα του Πλατανιά: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις για την ομάδα είναι πάρα πολύ καλές. Ο Πλατανιάς είναι ένα οργανωμένο σωματείο που σου παρέχει όλα τα υλικά που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια. Η ομάδα έχει ένα πολύ νεανικό ρόστερ με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γενικότερα από την πρώτη στιγμή που ήρθα, είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό και γιατί όχι και την έκπληξη στο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι του Πλατανιά στην έδρα του Ηροδότου στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής: «Ο Ηρόδοτος όπως όλοι ξέρουμε διαθέτει μία πολύ δύσκολη έδρα όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός αυτού είναι και μία ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία, που γνωρίζει αυτή την κατηγορία εξίσου καλά».

Για το πώς πιστεύει ότι θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή αλλά και τις αλλαγές στα ρόστερ τους: «Μετά τη διακοπή οι ομάδες αποδυναμώθηκαν, καθώς αρκετοί παίκτες αποχώρησαν από τις ομάδες τους. Η κατάσταση ωστόσο ισορρόπησε στη συνέχεια, αφού οι περισσότερες προχώρησαν κυρίως σε προσθήκες από τα τοπικά πρωταθλήματα, με πολύ καλούς παίκτες που πρωταγωνιστούσαν εκεί».

Για το πρόωρο τέλος στα τοπικά πρωταθλήματα: «Ηταν σίγουρα πρόωρο το τέλος για όλες τις ομάδες και κάτι το οποίο μας στεναχώρησε όλους, αφού παίξαμε μονάχα λίγες αγωνιστικές. Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί».

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad