Μπόμπιρες-Μπαμπάδες… σημειώσατε “1” (pics)

ΕΠΣΧ Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου | 4 Ιανουαρίου 2018, 15:30

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, έτσι και φέτος διεξήχθη φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά, στην προκειμένη περίπτωση με το τμήμα Τζούνιορ 2009 της Ένωσης Θύελλας Καμίνια.

Οι μπαμπάδες αποδέχτηκαν έτσι την πρόσκληση να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον νέο αίμα και δέχτηκαν τις συνέπειες στο τέλος, καθώς γνώρισαν την ήττα και αναγκάστηκαν να βάλουν… βαθιά το χέρι στην τσέπη, από τη στιγμή που έχασαν το στοίχημα με τους μικρούς μπόμπιρες. Ένα στοίχημα το οποίο περιελάμβανε κέρασμα με σουβλάκια και αναψυκτικά στην καντίνα του γηπέδου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

filiko akadimias me goneis.jpg1filiko akadimias me goneis.jpg2

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τα… παιδικά τους χρόνια θυμήθηκαν οι μπαμπάδες του τμήματος Τζούνιορ 2009 της ΕΘΚ και αποδεχόμενοι τη σχετική πρόσκληση, από τον προπονητή του τμήματος Κώστα ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, έβαλαν ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και αντιμετώπισαν τα… μικρά τους!

Στο ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι, οι μικροί δε χαρίστηκαν και έχοντας σαφώς περισσότερα “τρεξίματα” πέτυχαν μια σχετικά άνετη νίκη.

Πάντως, δεν έλειψαν οι περίτεχνες ενέργειες που μαρτυρούσαν μια πιο ένδειξη εποχή, έστω και …μακρινή!

Η ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Κώστα ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ με τα μικρά, δεν έγινε δεκτή, οπότε οι μπαμπάδες σαν ηττημένοι επιβαρύνθηκαν το κέρασμα που περιλάμβανε σουβλάκια και άλλα συναφή στην καντίνα του γηπέδου!

Μπόμπιρες-Μπαμπάδες σημειώσατε “1” και η ελπίδα πλέον μεταφέρετε στη ρεβάνς, που θα γίνει αφού πρώτα κάνουν… αρκετές προπονήσεις!

Εξάλλου, τα μικρά μας Τζούνιορ τη φετινή χρονιά έχουν παρουσιάσει πολύ μεγάλη βελτίωση και το γενικότερο κλίμα στο τμήμα σε προπονήσεις και παιχνίδια, είναι πολύ καλό.

 

karta antonis garden