Μπόλονι: Μας πίεσε ο ΟΦΗ στο 1-0

Super League 1 23 Ιανουαρίου 2021, 21:49

Ευχαριστημένος από τη νίκη επί του ΟΦΗ ο Λάζλο Μπόλονι αν και ζήτησε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Συνοπτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα επί Λάζλο Μπόλονι: «Ναι, αλλά σε αυτά τα 30 λεπτά δεν βάλαμε γκολ! Κάναμε καλές ευκαιρίες, φτάσαμε κοντά, ίσως ήταν λιγάκι ντροπαλός ο Σωτήρης (Αλεξανδρόπουλος), ίσως να είχαμε και κακοτυχία στην τελική πάσα, όμως οι πράξεις μας ήταν σωστές. Ήμασταν καλά. Για να είμαι ήρεμος στον πάγκο θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση.»

Για το πώς εξηγεί την επιθετική δυστοκία: «Πιστεύω πως το φαινόμενο του κορωνοϊού κάνει και αυτό την εμφάνισή του. Το λέω αυτό γιατί ο Μαουρίσιο έχει χάσει προσωρινά την αναπνοή του, και το νέο επιθετικό μας τρίο δυσκολεύτηκε να κρατήσει μια πάσα, άρα το να ηρεμήσουμε τον αγώνα μέσω τεχνικής δεν το καταφέραμε. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως ο ΟΦΗ έχει καλή δομή. Το 1-0 του έδωσε όλη την δυνατότητα να πάρει ρίσκα και αυτό γίνεται ενοχλητικό.»

Για το τι έγινε στην φάση που φάνηκε εκνευρισμένος όταν ακυρώθηκε το γκολ του ΟΦΗ: «Ακριβώς μετά το γκολ που ακυρώθηκε, μπήκε στο μυαλό μου μια φιλοσοφία, για την οποία δεν συμφωνώ. Ξέραμε την δύναμη ταχείας επίθεσης από πλευράς του ΟΦΗ, ζήτησα μια καλή τοποθέτηση μια καλή κάλυψη, και ζήτησα να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Απεχθάνομαι να παίρνω ρίσκα, off side των 20 εκατοστών ή των δέκα εκατοστών.»

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για τον Καμπετσή: «Πολύ ικανοποιημένος. Βήμα βήμα τους γνώρισα και είδα την ποιότητα που έχουν. Και μάλιστα με τον Καμπετσή είδα πως πολλές φορές επαναστατούσε απέναντι στην απόφαση του προπονητή, μέχρι κάποιου σημείου μπορώ να συμφωνήσω γιατί το περίμενε. Υπάρχει μεγάλο ρόστερ και πρέπει να κόψουμε τον ενθουσιασμό των παικτών αλλά δεν σημαίνει πως δεν τους κοιτάμε και δεν τους ελέγχουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί και αυτό δεν δημιουργεί προβλήματα.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania