Μπήκε “γερά” στην μάχη της πεντάδας

Ασπίδα ΑΕ Κυδωνίας | 29 Οκτωβρίου 2016, 20:37

Στο τελευταίο τέταρτο κατάφερε να «λυτρωθεί» η ΑΕ Κυδωνίας που πέτυχε δύο γκολ και πήρε τη νίκη με 2-0 στην αναμέτρηση με την Ασπίδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτή ήταν η 2η «κολλητή» νίκη για την ΑΕ Κυδωνίας μετά από αυτή με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών, με την ομάδα του Αλικιανού να βρίσκεται αυτή την στιγμή στην προνομιούχο πεντάδα του 2ου ομίλου.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Μιχάκης με ατομική προσπάθεια «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Ασπίδας με την συμπλήρωση 75 λεπτών παιχνιδιού, για το 1-0.

Ο Γιώργος Καλογεράκης στο 85’ αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο αδερφός του Αντώνης και απλά “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας του με το σκορ στο 2-0.

Η Ασπίδα εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Γιώργο Ζη που τραυματίστηκε στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής:Κουκουράκης

Βοηθοί: Κεζέμπογλου-Καντανολέων

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Τσιτσιριδάκης, Λούπου (86’Τζούγκαρης)Στ.Δημητρογιαννάκης, Σφυριδάκης, Μιχάκης, Σίνης, Μπάχα (79’ Α.Καλογεράκης), Σάμιος (28’ λ.τρ. Μ.Δημητρογιαννάκης), Κατσουλάκης, Γ.Καλογεράκης

Ασπίδα (Κώστας Ηλιάκης):Ποθητός, Κυρμιτσής, Καραθανάσης, Μπουζουνεράκης, Μπαλαντινάκης, Μπάσκα (70’ Τεπερίδης), Μπενίσης, Καταλίν, Θεοχάρης, Αρβανίτης, Εϊσά (53’ Ζης,61’ λ.τρ. Γραμμόζης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis