Μπήκε ο Μπιφουμά, μέρος του προγράμματος ο Τοράλ

ΟΦΗ | 30 Νοεμβρίου 2022, 22:14

Με τον Μπιφουμά να επιστρέφει στις προπονήσεις και τον Τοράλ να βγάζει μέρος του κανονικού προγράμματος ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ για τον Νοέμβριο.

Με (απογευματινή) προπόνηση θα υποδεχθεί και τον Δεκέμβρη η Κρητική ομάδα. Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με τον Thievy Bifouma να επιστρέφει στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/11) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Jon Toral συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού.

Ο Miguel Guerrero ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Οι Fjorin Durmishaj και Κώστας Γιαννούλης συνέχισαν θεραπεία, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Juan Neira.

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι με έμφαση στην τακτική.

Για αύριο, Πέμπτη (01/12), έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 18:45.»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad