Μπήκε με το… δεξί με ανατροπή στο δεύτερο μέρος

Πανακρωτηριακός Θύελλα Καλαθ. | 4 Σεπτεμβρίου 2016, 20:20

Με ανατροπή διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανακρωτηριακός κατάφερε να πάρει τη νίκη στα Καθιανά με 4-2 κόντρα στη Θύελλα Καλάθενων και να μπει με το δεξί στον 5ο όμιλο του κυπέλλου Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Θύελλα έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο 20λεπτο με 0-2 χάρη στα τέρματα των Άρη και Νίκου Ρενιέρη στο 9’ και το 19’.

Ο Μπαδιεριτάκης λίγο πριν το ημίχρονο έβαλε και πάλι στο ματς την ομάδα του κάνοντας το 1-2.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και το 55’ ο Ξεκουκουλωτάκης έφερε το ματς στο 2-2 για τον Πανακρωτηριακό με ατομική ενέργεια.

Στο 75’ έγινε η ανατροπή με τον Βασιλομιχελάκη για το 3-2 των γηπεδούχων.

Από τα πόδια του ίδιου ποδοσφαιριστή διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι και ενώ η μπάλα βρήκε και σε αντίπαλο πριν καταλήξει στα δίχτυα στο 85′.

Η Θύελλα είχε δοκάρι στο 80′ με τον Μπαγλατζή.

Διαιτητής: Γιουματζιδης

Βοηθοί: Τετράδη-Σαρικάκη

Πανακρωτηριακός (Μανώλης Πηγουνάκης): Χριστουλάκης, Κελαϊδής (20’ λ.τρ Μαριανάκης), Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης, Παπακαστρήσιος, Βασιλομιχελάκης, Πετράκης (80′ Καλλέργης), Γιαννολάρης (60’ Μπάτζιο), Ξανθουδάκης, Μπαδιεριτάκης, Κοπανάκης

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Καρεφυλλάκης, Λουπασάκης, Σημαντηράκης, Κουφογιαννάκης, Ρενιέρης Α., Ρενιέρης Ν., Δημανόπουλος (76’ Βεστάκης), Λουβιτάκης Σπ. (60’ Ουρούκου), Μαργαριτάκης (71’ Λουβιτάκης Μ.), Μπαγλατζής

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis